Wijziging van de deelnemingsregels van Vikinglotto van 14 oktober 2020, de 4 mai 2022

Artikel 1. In de Deelnemingsregels van Vikinglotto wordt een Hoofdstuk 1/1 ingevoegd:

"HOOFDSTUK 1/1 - Deelneming in de online-centra

Art. 5/1. De deelnemingsverwerving kan ook gebeuren volgens de online-verwerkingsmethode, zijnde realtime via een netwerk van terminals en verdeelautomaten die rechtstreeks verbonden zijn met een informaticasysteem beheerd door de Nationale Loterij waaraan ze voor registratie de deelnemingsgegevens doorgeven die op de in artikel 5/2 bedoelde formulieren voorkomen of die voortvloeien uit de in de artikel 5/5 bedoelde bijzondere procedure. Op de verdeelautomaten is evenwel alleen de in artikel 5/5 bedoelde bijzondere procedure van toepassing.

De Nationale Loterij plaatst de terminals en verdeelautomaten in de online-centra (verkooppunten) waarmee ze hierover een overeenkomst heeft afgesloten.

Art. 5/2. § 1. Onverminderd artikel 5/5 kiezen de spelers hun spelcombinaties door middel van een formulier.

De gegevens die door de spelers op het formulier worden aangebracht, hebben een louter indicatieve waarde en vormen geen bewijs van deelneming.

§ 2. De spelers kunnen beschikken over één type formulier, dat naar keuze van de speler kan worden gebruikt voor een deelnemingsverwerving voor 1, 2, 3, 4 of 5 trekkingen. De Nationale Loterij kan dit aantal wijzigen om organisatorische redenen.

In het kader van gerichte of permanente acties kan de Nationale Loterij specifieke deelnemingsdocumenten uitbrengen die de nodige spelparameters bevatten.

De deelnemingsverwerving voor een bepaalde trekking betreft de trekking waarvan de datum wordt vermeld op het spelticket of mededeling bedoeld in artikel 5/6, voor zover de geregistreerde deelnemingsgegevens vóór de trekking werden weggeschreven op een informatiedrager, overeenkomstig het koninklijk besluit van 17 november 2020 houdende het reglement van de Vikinglotto, openbare loterij georganiseerd door de Nationale Loterij, en algemene bepalingen betreffende haar spelen.

De deelnemingsverwerving voor 2, 3, 4 of 5 trekkingen betreft de 2, 3, 4 of 5 opeenvolgende trekkingen waarvan de data worden vermeld op het spelticket of mededeling bedoeld in artikel 5/6, voor zover de geregistreerde deelnemingsgegevens vóór de eerste van de opeenvolgende trekkingen werden weggeschreven op een informatiedrager, overeenkomstig het koninklijk besluit van 17 november 2020 houdende het reglement van de Vikinglotto, openbare loterij georganiseerd door de Nationale Loterij, en algemene bepalingen betreffende haar spelen.

De Nationale Loterij kan de mogelijkheid voorzien voor de speler om de toekomstige trekking(en) te kiezen waaraan hij wenst deel te nemen. Het maximale aantal toekomstige trekkingen is 5, met dien verstande dat indien de speler kiest om een aantal trekkingen over te slaan, het maximale aantal toekomstige trekkingen (5) met het aantal overgeslagen trekkingen wordt verminderd. De Nationale Loterij bepaalt of deze trekkingen al dan niet opeenvolgend moeten zijn en de laatste trekking waaraan kan worden deelgenomen.

§ 3. De formulieren kunnen een voorgedrukt nummer dragen dat bestaat uit 2 groepen van 3 wisselende cijfers en dat uitsluitend dient voor het beheer van de formulieren.

§ 4. Uitsluitend de door de Nationale Loterij uitgegeven formulieren zijn geldig voor een deelnemingsverwerving...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT