Federale Wetenschappelijke Instellingen. - Personeel Bij koninklijk besluit van 30 augustus 2013 wordt de heer Scory, Serge, geboren op 3 januari 1960

Federale Wetenschappelijke Instellingen. - Personeel

Bij koninklijk besluit van 30 augustus 2013 wordt de heer Scory, Serge, geboren op 3 januari 1960, eerstaanwezend assistent bij het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschapen, met ingang van 1 januari 2013 in een betrekking van de Franse taalrol bij dezelfde instelling bevestigd en benoemd tot wetenschappelijk personeelslid van de klasse SW2 met de titel van werkleider.

Bij koninklijk besluit van 18 oktober 2013 dat uitwerking heeft op 1 augustus 2013 wordt Mevr. Berkenbosch, Sophie, geboren op 18 mei 1978, attaché van de klasse A1 bij het Belgisch Instituut voor Ruimte-Aëronomie, door benoeming bevorderd tot een functie van attaché, Hoofd van de Divisie Elektronica van de klasse A2.

Bij ministerieel besluit van 12 november wordt de heer Lousbergh, Maarten, geboren op 15 november 1978, attaché van de klasse A2 bij de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, voor een derde periode van zes maanden vanaf 1 juni 2013 belast met de uitoefening van het hoger ambt van adviseur (klasse 3).

De uitoefening van het hoger ambt waarmee de betrokkene belast is, zal in ieder geval een einde nemen met ingang van de datum van benoeming van een titularis in bedoelde betrekking.

Bij ministerieel besluit van 12 november wordt de heer Vanhopplinus, Peter, geboren op 22 augustus 1984, attaché van de klasse A2 bij de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, voor een derde periode van zes maanden vanaf 1 juli 2013 belast met de uitoefening van het hoger ambt van adviseur (klasse 3).

De uitoefening van het hoger ambt waarmee de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT