Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 13 oktober 2008, dat in werking treedt op 30 september 2009, is de heer Evers F., vrederechter van het tweede kanton Gent, op zijn verzoek, in ruste gestel

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 13 oktober 2008, dat in werking treedt op 30 september 2009, is de heer Evers F., vrederechter van het tweede kanton Gent, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 7 december 2008, die in werking treden op 30 september 2009 :

-is Mevr. Boonen G., voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

- is Mevr. Degryse C., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, in ruste gesteld.

Zij heeft aanspraak op het emeritaat en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 2 februari 2009, dat in werking treedt op 30 september 2009, is de heer Hanssens M., raadsheer in het hof van beroep te Gent, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 2 april 2009, dat in werking treedt op 30 september 2009, is aan de heer Schroeder F. ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de arbeidsrechtbank te Luik.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 27 april 2009, dat in werking treedt op 30 september 2009, is aan de heer Van Assche M. ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Dendermonde-Hamme.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 30 juni 2009, dat in werking treedt op 1 oktober 2009, is Mevr. Bernardo Mendez B., toegevoegd rechter voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

Zij is gelijktijdig benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Nijvel.

Bij koninklijk besluit van 2 juli 2009, dat in werking treedt op 1 oktober 2009, is Mevr. Vandenbulck J., advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het vierde kanton Antwerpen.

Bij koninklijk besluit van 12 juli 2009, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging welke niet mag gebeuren voor 1 oktober 2009, is de heer De Decker L., voorzitter van de rechtbank van koophandel te Mechelen, benoemd tot...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT