Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 23 juni 2010, in werking tredend op 31 oktober 2010 's avonds, is Mevr. Siciliano, C., griffier bij het vredegerecht van het eerste kanton Charleroi, op ha

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 23 juni 2010, in werking tredend op 31 oktober 2010 's avonds, is Mevr. Siciliano, C., griffier bij het vredegerecht van het eerste kanton Charleroi, op haar verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 13 oktober 2010, in werking tredend op 30 september 2010 's avonds, is de heer Vander Vekens, J.-P., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 13 oktober 2010 is de heer Sermeus, C., secretaris bij het parket van het hof van beroep te Antwerpen, ambtshalve in ruste gesteld op datum van 30 september 2010 's avonds.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 4 oktober 2010 is benoemd tot griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Nijvel, Mevr. Tielemans, P., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Charleroi.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Bij koninklijke besluiten van 13 oktober 2010 zijn benoemd tot :

- griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Turnhout, Mevr. Degeest, K., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Mechelen.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad ;

- voorlopig benoemd griffier bij het vredegerecht van het vijfde kanton Antwerpen, Mevr. Hertogs, A., medewerker bij de griffie van het arbeidshof te Antwerpen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2010 is benoemd in de de vakklasse A2 met de titel van secretaris-hoofd van dienst bij het parket van de arbeidsauditeur te Luik, de heer Dekens, G., secretaris bij het parket van de arbeidsauditeur te Brussel.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijke besluiten van 13 oktober 2010, zijn benoemd tot :

- voorlopig benoemd secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Hasselt, Mevr. Luys S., medewerker op arbeidsovereenkomst bij dit parket.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT