Welzijnszorg Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezin en Maatschappelijk Welzijn, namens de Vlaamse minister bevoegd voor de bijstand aan personen, van 4 juni 2002 wordt bepaal

Welzijnszorg

Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezin en Maatschappelijk Welzijn, namens de Vlaamse minister bevoegd voor de bijstand aan personen, van 4 juni 2002 wordt bepaald :

Het ministerieel besluit van 20 juni 1996 wordt aangepast als volgt : Aan het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Opwijk wordt de voorafgaande vergunning verleend voor het bouwen van een rusthuis met 81 woongelegenheden ter vervanging van het Rusthuis, Kloosterstraat 43, te 1745 Opwijk.

De voorafgaande vergunning verleend bij ministerieel besluit van 20 juni 1996, voor het bouwen van een rusthuis met 81 woongelegenheden ter vervanging van het Rusthuis, Kloosterstraat 43, te 1745 Opwijk, wordt éénmalig verlengd met een periode van 3 jaar met ingang van 20 juni 2001.

Als de initiatiefnemer binnen de geldigheidsduur van de voorafgaande...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT