Departement Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur Welzijnszorg Bij besluit van de Vlaamse Minister van Welzijn, Gezondheid en Gelijke Kansen van 13 juli 2000 wordt bepaald : De erkenning onder nummer CE

Welzijnszorg

Bij besluit van de Vlaamse Minister van Welzijn, Gezondheid en Gelijke Kansen van 13 juli 2000 wordt bepaald :

De erkenning onder nummer CE 951 van het rusthuis VinkenhofLunstraat 19, te 3530 Houthalen-Helchteren, beheerd door het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Houthalen-Helchteren, wordt verlengd met ingang van 1 september 2000 tot 1 september 2003 voor maximaal 80 woongelegenheden.

De rusthuisafdeling RVT-Vinkenvreugde van voornoemd rusthuis wordt erkend met ingang van 1 juli 2000 tot 1 september 2003 onder hetzelfde nr. CE 951 voor maximaal 30 woongelegenheden, zodat de huisvestingscapaciteit van het rusthuis 110 woongelegenheden bedraagt.

Een afwijking op de erkenningsnormen 2.2.13, 2.2.15. en 3.2.2., vervat in de bijlage B van het besluit van de Vlaamse regering van 17 juli 1985, voornoemd, met betrekking tot respectievelijk het aantal lig-, zit- of stortbaden, de afzonderingskamer, de totale capaciteit van de kamers met twee of meer bedden in nieuwe rusthuizen, het voorzien van een toilet in elke kamer en een wastafel met stromend warm en koud water per persoon en de vloeroppervlakte van de kamers, wordt toegestaan tot de beëindiging van de geplande nieuwbouw- en herconditioneringswerken.

Tegen dit besluit kan door elke belanghebbende met een aangetekende brief vordering tot schorsing en/of een beroep tot nietigverklaring worden ingediend bij de Raad van State binnen de 60 dagen na kennisgeving van deze beslissing.

Bij besluit van de Vlaamse minister van Cultuur, Gezin en Welzijn van 14 juli 2000 wordt bepaald :

Aan het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne wordt de voorafgaande vergunning verleend voor het bouwen van een serviceflatgebouw met 12 wooneenheden, in de Kouterstraat, te 9270 Laarne (Kalken).

Deze voorafgaande vergunning geldt voor vijf jaar en deze geldigheidsduur kan éénmalig verlengd worden met drie jaar op voorwaarde dat uiterlijk twee maanden voor het verstrijken ervan een ontvankelijke aanvraag voor het verkrijgen van een verlenging van de verleende voorafgaande vergunning bij de administratie wordt ingestuurd.

Als de initiatiefnemer binnen de geldigheidsduur van de voorafgaande vergunning de werken die nodig zijn om het initiatief te verwezenlijken niet heeft aangevat, vervalt de voorafgaande vergunning van rechtswege.

Als het initiatief twaalf jaar na datum van de beslissing van de minister die de voorafgaande vergunning verleent slechts gedeeltelijk verwezenlijkt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT