Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Wijziging van erkenning Bij besluit van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 4 juni 2007 wordt bepaald :

Wijziging van erkenning

Bij besluit van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 4 juni 2007 wordt bepaald :

De VZW Centrum voor Algemeen Welzijnswerk t' Verschil te Hasselt wordt met ingang van 1 juni 2007 aanvullend erkend voor 0,375 voltijdse equivalent voor het mee helpen realiseren van het hulpprogramma 'crisisjeugdhulp' in Limburg.

Conform artikel 9 van het besluit van de Vlaamse Regering van 12 oktober 2001 ter uitvoering van het decreet van 19 december 1997 betreffende het algemeen welzijnswerk, gewijzigd bij besluit van de Vlaamse Regering van 9 januari 2004, wordt het minimaal aantal personeelsleden waarvoor de erkenning geldt, bepaald op 57,275 voltijdse equivalenten.

De personeelsleden voor wie de erkenning geldt, dienen als volgt te worden ingezet :

- algemene opdrachten : 51,375 voltijdse equivalenten;

- sociale hulp-en dienstverlening aan gedetineerden en hun naastbestaanden met het oog op hun sociale reÔntegratie : 1,5 voltijdse equivalenten;

- hulpverlening aan seksuele delinquenten : 2 voltijdse equivalenten;

- begeleiding bij het onderbroken of conflictueuze ouder-kind-contact : 2,4 voltijdse equivalenten.

Indien het centrum voor algemeen welzijnswerk tijdelijk of definitief wenst af te wijken van de personeelsinzet, vermeld in artikel 3, 1e lid, meldt het dit onverwijld, gemotiveerd en schriftelijk aan het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Het werkgebied van dit centrum wordt bepaald als volgt :

- de provincie Limburg (algemene opdrachten en de bijkomende taak hulpverlening aan seksuele delinquenten);

- de gerechtelijke arrondissementen Hasselt en Tongeren (versterking van de aanpak van intrafamiliaal geweld-partnergeweld en de bijkomende taak sociale hulp- en dienstverlening aan gedetineerden en hun naastbestaanden met het oog op hun sociale reÔntegratie en begeleiding bij het onderbroken of conflictueuze ouder-kind-contact).

Deze erkenning kan op elk ogenblik ingetrokken worden om reden van nietinachtneming van de voorwaarden gesteld bij de reglementering betreffende voormelde organisatie.

Het centrum moet, in functie van de inzet van de extra personeelsleden, voor 1 augustus 2007 een bijgestuurd beleidsplan dat geldt voor de periode tot 31 december 2008, ter goedkeuring indienen bij het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Bij besluit van de secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van 1 juni 2007 wordt bepaald :

De VZW...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT