Koninklijk besluit tot invoering van bijkomende vrijstellingen van de proef inzake de cognitieve vaardigheden in het raam van de externe aanwerving voor de politiediensten, de 6 avril 2010

Artikel 1. Artikel IV.I.29 RPPol, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 7 juni 2009, wordt aangevuld met een lid, luidende :

" De kandidaat-inspecteur van politie is vrijgesteld van de proef inzake de cognitieve vaardigheden bedoeld in artikel IV.I.15, eerste lid, 1°, indien hij geslaagd is voor " het specialisatiejaar van het technisch secundair onderwijs optie : Integrale veiligheid " in de Vlaamse Gemeenschap of " l'année de qualification de l'enseignement secondaire technique option : Assistants aux métiers de la sécurité " in de Franse Gemeenschap. ".

Art. 2. Artikel IV.I.54 RPPol, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 7 juni 2009, wordt aangevuld met een lid, luidende :

" De kandidaat voor een betrekking van het niveau C is vrijgesteld van de proef inzake de cognitieve vaardigheden bedoeld in artikel IV.I.52, tweede lid, 1°, indien hij geslaagd is voor " het specialisatiejaar van het technisch secundair onderwijs optie : Integrale veiligheid " in de Vlaamse Gemeenschap of " l'année de qualification de l'enseignement secondaire technique option : Assistants aux métiers de la sécurité " in de Franse Gemeenschap. ".

Art. 3. De Minister van Justitie en de Minister van Binnenlandse Zaken zijn, ieder wat hem betreft, belast met de uitvoering van dit besluit.

Gegeven te Châteauneuf-de-Grasse, 6 april 2010.

ALBERT

Van Koningswege :

De Minister van Justitie,

S. DE CLERCK

De Minister van Binnenlandse Zaken,

Mevr. A. TURTELBOOM

Aanhef

ALBERT II, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 7 december 1998 tot organisatie van een geïntegreerde politiedienst, gestructureerd op twee niveaus, artikel 121, vervangen bij de wet van 26 april 2002;

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT