Aanwijzing van de ambtenaren belast met de vestiging en invordering van de onroerende voorheffing Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Budgettering, Accounting en Financieel Mana

Aanwijzing van de ambtenaren belast met de vestiging en invordering van de onroerende voorheffing

Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Budgettering, Accounting en Financieel Management van 1 december 2000 wordt het volgende bepaald :

Artikel 1. Voor de toepassing van artikel 298 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen, wat betreft het opmaken en uitvoerbaar verklaren van de kohieren inzake de onroerende voorheffing, delegeert de directeur-generaal, in geval van tijdelijke afwezigheid of verhindering, zijn bevoegdheid aan de afdelingshoofden van de administratie Budgettering, Accounting en Financieel Management.

Voor de toepassing van de artikelen 417 en 445 van hetzelfde wetboek delegeert de directeur-generaal, inzake de onroerende voorheffing, in geval van tijdelijke afwezigheid of verhindering, zijn bevoegdheid aan het afdelingshoofd van de afdeling Financieel Management.

Art. 2. Voor de toepassing van artikel 447 van hetzelfde wetboek delegeert de directeur-generaal, inzake de onroerende voorheffing, zijn bevoegdheid aan de ambtenaren met rang A2 van de afdeling Financieel Management.

Voor de toepassing van de artikelen 355, 356, 367, 374, 375, 376, § 1 en § 3 en 461 van hetzelfde wetboek delegeert de directeur-generaal, inzake de onroerende voorheffing, zijn bevoegdheid aan de ambtenaren met rang A2 van de afdeling Financieel Management en aan de volgende ambtenaren met rang A1 van de afdeling Financieel Management :

- Mevr. Saskia Arijs, adjunct van de directeur;

- Mevr. Nele De Pessemier, adjunct van de directeur;

- de heer Peter De Troyer, adjunct van de directeur;

- de heer Luc Jaenen, adjunct van de directeur;

- de heer Stefan Lagast, adjunct van de directeur;

- Mevr. Wendy Vanderstricht, adjunct van de directeur;

- Mevr. Martine Vanhove, adjunct van de directeur.

Art. 3. Voor de toepassing van de artikelen 335 en 336 van hetzelfde wetboek, delegeert de directeur-generaal zijn bevoegdheid aan de ambtenaren bedoeld in artikel 2 en aan de volgende ambtenaren met een rang lager dan A1 van de afdeling Financieel Management :

- de heer Frank...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT