22 NOVEMBER 2012. - Decreet houdende wijziging van het decreet van 25 februari 1999 houdende toekenning van subsidies voor bepaalde investeringen inzake sportinfrastructuur (1)

Het Waals Parlement heeft aangenomen en Wij, Regering, bekrachtigen hetgeen volgt :

Artikel 1. Dit decreet regelt overeenkomstig artikel 138 van de Grondwet een aangelegenheid bedoeld in artikel 127, § 1, ervan.

Art. 2. In afdeling 4 van het decreet van 25 februari 1999 houdende toekenning van subsidies voor bepaalde investeringen inzake sportinfrastructuur wordt een artikel 26bis ingevoegd, luidend als volgt :

"Art. 26bis. Een toelage kan slechts toegekend worden indien de sportinfrastructuur waarop ze betrekking heeft, uitgerust is met een automatische externe defibrillator van categorie 1, zoals bepaald in artikel 1, 2°, van het koninklijk besluit van 21 april 2007 houdende veiligheids- en andere voorwaarden inzake een automatische externe defibrillator gebruikt in het kader van een reanimatie.

Het bewijsstuk van de aanwezigheid van de automatische externe defibrillator moet door de verzoeker gevoegd worden bij zijn dossier om de uitbetaling van de toelage door de Regering mogelijk te maken."

Art. 3. De vóór de inwerkingtreding van dit decreet ingediende aanvragen die het voorwerp hebben uitgemaakt van een vaste belofte van subsidieverlening blijven onderworpen aan de bepalingen die bij hun indiening vigerend waren.

Kondigen dit decreet af, bevelen dat het in het Belgisch Staatsblad zal worden bekendgemaakt.

Namen, 22 november 2012.

De Minister-President,

  1. DEMOTTE

    De Minister van Duurzame Ontwikkeling en Ambtenarenzaken,

    J.-M. NOLLET

    De Minister van Begroting, Financiën, Tewerkstelling...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT