3 JUNI 2009. - Ministerieel besluit houdende de erkenning van de voedselkwaliteitsregeling « Belgian Controlled Veal »

De Vlaamse Minister van Institutionele Hervormingen, Bestuurszaken, Buitenlands Beleid, Media, Toerisme, Havens, Landbouw, Zeevisserij en Plattelandsbeleid

Gelet op het decreet van 3 maart 2004 inzake de subsidiëring van meer duurzame landbouwproductiemethoden en de erkenning van centra voor meer duurzame landbouw, gewijzigd bij het decreet van 22 april 2005;

Gelet op het besluit van de Vlaamse Regering van 27 juli 2004 tot bepaling van de bevoegdheden van de leden van de Vlaamse Regering, gewijzigd bij de besluiten van de Vlaamse Regering van 15 oktober 2004, 23 december 2005, 19 mei 2006, 30 juni 2006, 1 september 2006, 15 juni 2007, 28 juni 2007, 10 oktober 2007, 14 november 2007, 5 september 2008, 22 september 2008, 6 januari 2009 en 30 januari 2009;

Gelet op het besluit van de Vlaamse Regering van 25 november 2005 betreffende de erkenning van voedselkwaliteitsregelingen met toepassing van Verordening (EG) nr. 1257/1999, gewijzigd bij het besluit van de Vlaamse Regering van 28 april 2006;

Gelet op het ministerieel besluit van 17 juli 2006 tot samenstelling van het expertencollege, vermeld in artikel 6 van het besluit van de Vlaamse Regering van 25 november 2005 betreffende de erkenning van voedselkwaliteitsregelingen met toepassing van Verordening (EG) nr. 1257/1999;

Overwegende het ministerieel besluit van 5 mei 2009 betreffende de erkenning van PBK VZW als centrum voor duurzame landbouw in het kader van voedselkwaliteitsregelingen;

Overwegende de indiening van een voedselkwaliteitsregeling « Belgian Controlled Veal » door PBK vzw op 19 november 2008;

Overwegende het advies van het expertencollege over de ingediende voedselkwaliteitsregeling in kwestie, gegeven op 29 april 2009, in overeenstemming met artikel 6 van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT