Collectieve arbeidsovereenkomst van 25 september 2000, gesloten in het Paritair Comité voor de makelarij en verzekeringsagentschappen, betreffende de bijdragepercentages aan het sociaal fonds (Overeenkomst geregistreerd op 27 oktober 2000 onder het nummer 55754/CO/307)., de 25 septembre 2000

Artikel 1. Deze collectieve arbeidsovereenkomst is van toepassing op de werkgevers, ressorterend onder het Paritair ComitÈ voor de makelarij en verzekeringsagentschappen.

Art. 2. ß 1. Vanaf het eerste kwartaal 2001 wordt de werkgeversbijdrage geÔnd door de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, ten belope van 0,25 pct.

ß 2. 0,15 pct. van deze bijdrage is bestemd voor werkgeversinitiatieven, in uitvoering van artikel 25 van de collectieve arbeidsovereenkomst van 20 maart 2000 met betrekking tot de loons- en arbeidsvoorwaarden.

ß 3. 0,10 pct. van deze bijdrage is bestemd voor initiatieven ten voordele van de risicogroepen. Deze bijdrage zal verrekend worden met de bijdragen ten voordele van de risicogroepen die eventueel worden ingevoerd door het Interprofessioneel Akkoord 2001-2002, en de wetgevende initiatieven ten gevolge hiervan.

ß 4. Deze bijdrage wordt berekend op de brutolonen welke in aanmerking worden genomen voor de berekening van de sociale zekerheidsbijdragen.

Art. 3. De geÔnde bijdragen zullen, na aftrek van de inningskosten, gestort worden door de Rijksdienst voor Sociale...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT