Voorlopige verlengingen van de erkenning van samenwerkingsvormen palliatieve zorg Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezondheidszorg d.d. 23 december 2002 wordt de erkenning va

Voorlopige verlengingen van de erkenning van samenwerkingsvormen palliatieve zorg

Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezondheidszorg d.d. 23 december 2002 wordt de erkenning van de v.z.w. Netwerk Palliatieve Zorg Noord West-Vlaanderen als samenwerkingsverband inzake palliatieve zorg voorlopig verlengd. De erkenning geldt vanaf 1 januari 2003 tot en met 31 december 2003 voor de regio arrondissement Brugge (zonder Torhout) en de gemeente De Haan.

Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezondheidszorg d.d. 23 december 2002 wordt de erkenning van de v.z.w. Netwerk Palliatieve Zorg Noord West-Vlaanderen als palliatief netwerk voorlopig verlengd. De erkenning geldt vanaf 1 januari 2003 tot en met 31 december 2003 voor de regio arrondissement Brugge (zonder Torhout) en de gemeente De Haan.

Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezondheidszorg d.d. 23 december 2002 wordt de erkenning van de v.z.w. Palliatieve Hulpverlening Antwerpen als samenwerkingsverband inzake palliatieve zorg voorlopig verlengd. De erkenning geldt vanaf 1 januari 2003 tot en met 31 december 2003 voor de regio arrondissement Antwerpen (zonder Brecht, Brasschaat, Essen, Kalmthout, Kapellen, Malle, Schilde, Schoten, Stabroek, Wuustwezel, Zoersel en Ekeren).

Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezondheidszorg d.d. 23 december 2002 wordt de erkenning van de v.z.w. Palliatieve Hulpverlening Antwerpen als palliatief netwerk voorlopig verlengd. De erkenning geldt vanaf 1 januari 2003 tot en met 31 december 2003 voor de regio arrondissement Antwerpen (zonder Brecht, Brasschaat, Essen, Kalmthout, Kapellen, Malle, Schilde, Schoten, Stabroek, Wuustwezel, Zoersel en Ekeren).

Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezondheidszorg d.d. 23 december 2002 wordt de erkenning van de v.z.w. Het Leven Helpen - Netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Oost-Vlaanderen als samenwerkingsverband inzake palliatieve zorg voorlopig verlengd. De erkenning geldt vanaf 1 januari 2003 tot en met 31 december 2003 voor de regio arrondissement Oudenaarde en de gemeenten Zottegem, Geraardsbergen, Herzele, Sint-Lievens-Houtem en Oosterzele.

Bij besluit van de directeur-generaal van de administratie Gezondheidszorg d.d. 23 december 2002 wordt de erkenning van de v.z.w. Het Leven Helpen - Netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Oost-Vlaanderen als palliatief netwerk voorlopig verlengd. De erkenning geldt vanaf 1 januari 2003 tot en...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT