Vergunningen tot het organiseren van een interne bewakingsdienst in toepassing van de wet van 10 april 1990 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. - Wijzigingen Bij besluit van 28

Vergunningen tot het organiseren van een interne bewakingsdienst in toepassing van de wet van 10 april 1990 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. - Wijzigingen

Bij besluit van 28 maart 2013 wordt het ministerieel besluit van 9 januari 2013 tot vergunning van WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV voor het organiseren van een interne bewakingsdienst, als volgt gewijzigd :

de woorden aan 'WONINGBOUW HUYZENTRUYT NV' worden vervangen door de woorden : aan 'GROEP HUYZENTRUYT NV'

Bij besluit van 2 mei 2013 wordt het besluit van 25 juli 2011 tot vernieuwing van Grand Hornu - Musée des Arts Contemporains de la Communauté Française voor het organiseren van een interne bewakingsdienst als volgt gewijzigd :

De vergunning voor het organiseren van een interne bewakingsdienst aan Grand Hornu - Musée des Arts Contemporains de la Communauté Française, wordt vernieuwd voor een periode van vijf jaar vanaf 10 juli 2011 en draagt het nummer 18.0056.06.

De vergunning heeft betrekking op het uitoefenen van activiteiten van :

toezicht op en bescherming van roerende of onroerende goederen met uitsluiting van statische bewakingsactiviteiten op plaatsen waar er geen andere bewakingsagent of derden geacht worden aanwezig te zijn en uitsluiting van mobiele bewaking en interventie na alarm;

toezicht op en controle van personen met het oog op het verzekeren van de veiligheid op al dan niet voor het publiek toegankelijke plaatsen met uitsluiting van de activiteiten van winkelinspecteurs en van bewakingsagenten op werkposten gelegen in een café, bar, kansspelinrichting of dansgelegenheid.

Deze activiteiten worden zonder hond, zonder paard en ongewapend uitgeoefend.

Bij besluit van 12 juli 2013 wordt het besluit van 2 september 2011 tot vernieuwing van de vergunning van TOTAL PETROCHEMICALS ANTWERPEN NV voor het organiseren van een interne bewakingsdienst, als volgt gewijzigd :

de woorden aan 'TOTAL PETROCHEMICALS ANTWERPEN NV' worden vervangen door de woorden : aan 'TOTAL POLYMERS ANTWERP NV'

Bij besluit van 12 juli 2013 wordt het besluit van 2 september 2011 tot vernieuwing van de vergunning van FINA ANTWERP OLEFINS NV voor het organiseren van een interne bewakingsdienst, als volgt gewijzigd :

de woorden aan 'FINA ANTWERP OLEFINS NV' worden vervangen door de woorden : aan 'TOTAL ANTWERP OLEFINS NV'

Bij besluit van 15 juli 2013 wordt het besluit van 17 oktober 2012 tot vernieuwing van de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT