Plenaire vergaderingen Agenda Vrijdag 21 maart 2008, om 9 en om 14 u. 30 m. (Zaal van de plenaire vergaderingen, Lombardstraat 69) 1. Inoverwegingneming :

Plenaire vergaderingen

Agenda

Vrijdag 21 maart 2008, om 9 en om 14 u. 30 m.

(Zaal van de plenaire vergaderingen, Lombardstraat 69)

  1. Inoverwegingneming :

    - Voorstel van ordonnantie (van Mevr. Dominique Braeckman, Mevr. Anne Swaelens, de heren Denis Grimberghs, Jean-Luc Vanraes, Mevr. Marie-Paule Quix, de heren Walter Vanderbossche en Yaron Pesztat) met betrekking tot het subsidiÎren van verenigingen en projecten ter verbetering van het stadsmilieu en het leefklimaat in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  2. Voorstel van resolutie :

    - Voorstel van resolutie (van de heer Christos Doulkeridis, Mevr. Olivia P'Tito, Mevr. Julie de Groote, de heren Jean-Luc Vanraes, Walter Vandenbossche en Jan BÈghin) ertoe strekkende een jaarverslag op te stellen over de gewestelijke verdeling van de personen die in Brussel een gewestelijk en een gemeentelijk overheidsambt bekleden.

    - Rapporteur : Mevr. Danielle Caron.

    - Bespreking.

  3. Interpellaties :

    - Interpellatie van Mevr. CÈline Delforge tot de heer Pascal Smet, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Mobiliteit en Openbare Werken, betreffende ´ de noodzaak om een reglementering in te voeren voor de reclame in de infrastructuur en in en op de voertuigen van de MIVB ª.

    Toegevoegde interpellatie van de heer Didier Gosuin betreffende ´ de toekomst van de Anneessensruimte ª.

    Toegevoegde interpellatie van Mevr. Julie Fiszman betreffende ´ het stadsmeubilair ª.

    Toegevoegde interpellatie van de heer Rachid Madrane betreffende ´ de reclame voor sterk verontreinigde auto's op het MIVB-net ª.

  4. Mondelinge vragen :

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 686) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'economist' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 687) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'jurist' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 688) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'industrieel ingenieur elektro-mechanica' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 689) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'industrieel ingenieur mechanica' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 690) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'industrieel ingenieur burgerlijke bouwkunde' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 691) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'industrieel ingenieur' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 692) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'burgerlijk ingenieur biochemie' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 693) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'burgerlijk ingenieur elektro-mechanica' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 694) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'burgerlijk ingenieur elektriciteit' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 695) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'burgerlijk ingenieur burgerlijke bouwkunde' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 696) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'ingenieur-architect' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 699) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'vertaler' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 700) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'aankoopverantwoordelijke' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 701) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'verkoopsdirecteur' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 702) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt Cerexhe, Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling, Economie, Wetenschappelijk Onderzoek, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp, betreffende ´ het onderzoek van het knelpuntberoep 'directeur publiciteit' ª.

    (*) - Mondelinge vraag (nr. 703) van de heer Serge de Patoul aan de heer BenoÓt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT