Departement Economie, Werkgelegenheid, Binnenlandse Aangelegenheden en Landbouw Vereniging van gemeenten en lokale openbare bedrijven Bij besluit van 25 april 2000 heeft de Vlaamse minister van Binnen

Vereniging van gemeenten en lokale openbare bedrijven

Bij besluit van 25 april 2000 heeft de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport de beslissing van 15 februari 2000 van de raad van bestuur van de intercommunale IML tot goedkeuring van een voorstel houdende regeling van de gevolgen van de opzegging van de concessieovereenkomst met de VZW MAREC, vernietigd.

Bij besluit van 5 juli 2000 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport, wordt de Intercommunale Vereniging van het LAND VAN WAAS, Lamstraat 113, te SINT-NIKLAAS gemachtigd tot het verwerven, bij wege van onteigening tot nut van het algemeen, van gronden met een oppervlakte van 24.849 m2 gelegen in BEVEREN (deelgemeente Vrasene) er kadastraal bekend zoals vermeld in genoemd besluit, met het oog op de realisatie van het wooninbreidingsproject « Hoogland ».

Hetzelfde besluit verklaart dat de rechtspleging bij hoogdringende omstandigheden, bepaald bij artikel 5 van de wet van 26 juli 1962, op dezelfde onteigening mag worden toegepast.

Bij besluit van 5 juli 2000 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport, wordt de West-Vlaamse Intercommunale voor Economische Expansie, Huisvestingsbeleid en Technische Bijstand, afgekort « WVI » (voorheen genoemd Westvlaamse intercommunale voor economische expansie en reconversie, afgekort « WIER ») Baron Ruzettelaan 35, 8310 BRUGGE gemachtigd tot het verwerven, bij wege van onteigening tot nut van het algemeen, van gronden, groot 4 ha 41 a 62 ca gelegen in TIELT er kadastraal bekend zoals vermeld in genoemd besluit, met het oog op de realisatie van het bedrijventerrein Noord-Uitbreiding 2.

Hetzelfde besluit verklaart dat de rechtspleging bij hoogdringende omstandigheden, bepaald bij artikel 5 van de wet van 26 juli 1962, op dezelfde onteigening mag worden toegepast.

Bij besluit van 5 juli 2000 van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport, wordt de West-vlaamse Intercommunale voor Economische Expansie, Huisvestingsbeleid en Technische Bijstand, afgekort : « WVI » (voorheen genoemd Westvlaamse Intercommunale voor Economische Expansie en Reconversie, afgekort : « WIER », Baron Ruzettelaan 35, 8310 BRUGGE gemachtigd tot het verwerven, bij wege van onteigening tot nut van het algemeen, van gronden, groot 6 ha 13 a 16 ca gelegen in LEDEGEM er kadastraal bekend zoals vermeld in genoemd besluit, met het oog op de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT