2 NOVEMBER 2005. - Bilaterale Verdragen en Overeenkomsten tussen de Socialistische Federatieve Republiek Joegoslavië en het Koninkrijk België. - Uitwisseling van nota's tussen de Republiek Servië-Montenegro en het Koninkrijk België

Het Koninkrijk BelgiÎ en ServiÎ-Montenegro hebben bij notawisseling van respectievelijk 26 januari en 9 mei 2005 verklaard dat de in Bijlage I opgesomde Akkoorden en Overeenkomsten tussen het Koninkrijk BelgiÎ en de Socialistische Federatieve Republiek JoegoslaviÎ en de in Bijlage II genoemde Benelux-Overeenkomst van kracht blijven, tussen het Koninkrijk BelgiÎ en ServiÎ-Montenegro en dat de in Bijlage III vermelde Overeenkomsten tussen de Belgisch-Luxemburgse Economische Unie en de Socialistische Federatieve Republiek JoegoslaviÎ van kracht blijven tussen de Belgisch-Luxemburgse Economische Unie en ServiÎ-Montenegro.

BIJLAGE I

  1. Verdrag tussen BelgiÎ en YoegoslaviÎ betreffende de sociale zekerheid, ondertekend te Belgrado op 1 november 1954.

  2. Cultureel Akkoord tussen het Koninkrijk BelgiÎ en de Federatieve Volksrepubliek JoegoslaviÎ, ondertekend te Brussel op 5 februari 1957.

  3. Akkoord tussen het Koninkrijk BelgiÎ en de Federatieve Volksrepubliek JoegoslaviÎ betreffende het luchtvervoer, en bijlage, ondertekend te Belgrado op 24 september 1957.

  4. Veterinaire Overeenkomst tussen de regering van het Koninkrijk BelgiÎ en de regering van de Federatieve Volksrepubliek JoegoslaviÎ, ondertekend te Brussel op 31 oktober 1961.

  5. Akkoord tussen het Koninkrijk BelgiÎ en de Socialistische Bondsrepubliek JoegoslaviÎ betreffende het reizigers- en het goederenvervoer over de weg met bedrijfsvoertuigen, en Bijlage, ondertekend te Brussel op 1 juli 1963.

  6. Verdrag, ondertekend te Brussel op 11 maart 1968, ter herziening van het verdrag tussen BelgiÎ en JoegoslaviÎ betreffende de sociale zekerheid op 1 november 1954.

  7. Consulaire Overeenkomst tussen het Koninkrijk BelgiÎ en de Socialistische Federatieve Republiek JoegoslaviÎ, en bijgevoegde brieven, ondertekend te Belgrado op 30 december 1969.

  8. Akkoord tussen het Koninkrijk BelgiÎ en de Socialistische Bondsrepubliek JoegoslaviÎ betreffende de tewerkstelling en het verblijf in BelgiÎ van Joegoslavische werknemers, en Bijlagen, ondertekend te Belgrado op 23 juli 1970.

  9. Overeenkomst betreffende uitlevering en wederzijdse rechtshulp in strafzaken tussen het Koninkrijk BelgiÎ en de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT