Krijgsmacht. - Verandering van korps van ambtswege Bij koninklijk besluit nr. 8244 van 21 december 2010 : In het kader van de beroepsofficieren van de landmacht, wordt luitenant C. Bourgeois van het k

Krijgsmacht. - Verandering van korps van ambtswege

Bij koninklijk besluit nr. 8244 van 21 december 2010 :

In het kader van de beroepsofficieren van de landmacht, wordt luitenant C. Bourgeois van het korps van de artillerie, met zijn graad en zijn anciënniteit, overgeplaatst naar het korps van de infanterie, op 1 december 2010. Voor verdere bevordering wordt hij na luitenant X. Morel gerangschikt.

In het kader van de beroepsofficieren van de landmacht, wordt luitenant S. Pirotte van het korps van de artillerie, met zijn graad en zijn anciënniteit, overgeplaatst naar het korps van de infanterie, op 1 december 2010. Voor verdere bevordering wordt hij na luitenant C. Bourgeois gerangschikt.

In het kader van de beroepsofficieren van de landmacht, wordt luitenant G. Ernoux van het korps van de artillerie, met zijn graad en zijn anciënniteit, overgeplaatst naar het korps van de infanterie, op 1 december 2010. Voor verdere bevordering wordt hij na luitenant C. Lewandowski gerangschikt.

In het kader van de beroepsofficieren van de landmacht, wordt luitenant N. Gonay van het korps van de artillerie, met zijn graad en zijn anciënniteit, overgeplaatst naar het korps van de infanterie, op 1 december 2010. Voor verdere bevordering wordt hij na luitenant N. Swinnen gerangschikt.

In het kader van de beroepsofficieren van de landmacht, wordt luitenant Y. Michaux van het korps van de artillerie, met zijn graad en zijn anciënniteit, overgeplaatst naar het korps van de infanterie, op 1 december 2010. Voor verdere bevordering wordt hij na luitenant J.-P. Manset gerangschikt.

In...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT