Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 18 oktober 2005, is aan Mevr. Vandenbroucke, I., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 18 oktober 2005, is aan Mevr. Vandenbroucke, I., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Dendermonde.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 30 september 2005 's avonds.

Bij koninklijk besluit van 20 oktober 2005, is aan Mevr. Neven, J., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van parketjurist in het rechtsgebied van het hof van beroep te Antwerpen.

Dit besluit treedt in werking op 1 november 2005.

Bij koninklijk besluit van 25 oktober 2005, is Mevr. Detalle, J., secretaris bij het parket van het arbeidshof te Luik, aangewezen tot secretaris-hoofd van dienst bij het parket van dit hof, voor een termijn van drie jaar met ingang van 1 november 2005.

Bij ministeriÎle besluiten van 28 oktober 2005 :

- is aan Mevr. Baeyens, C., beambte op arbeidsovereenkomst bij de griffie van de rechtbank van eerste aanleg te Dendermonde, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van adjunct-griffier bij deze rechtbank te vervullen.

...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT