9 NOVEMBER 2007. - Besluit van de Waalse Regering betreffende het uniform van de personeelsleden van de 'Unité de Répression des Pollutions' (Repressie-eenheid tegen Vervuiling)

De Waalse Regering,

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, inzonderheid op artikel 87, § 3, gewijzigd bij de bijzondere wet van 8 augustus 1988;

Gelet op het advies van de Inspectie van Financiën, gegeven op 11 juli 2007;

Gelet op de instemming van de Minister van Binnenlandse Aangelegenheden en Ambtenarenzaken;

Gelet op de instemming van de Minister van Begroting;

Gelet op het protocol nr. 490 van het Sectorcomité nr. XVI, opgesteld op 19 oktober 2007;

Gelet op het advies 43.573 van de Raad van State, gegeven op 1 oktober 2007, overeenkomstig artikel 84, § 1, eerste lid, 1°, van de gecoördineerde wetten op de Raad van State;

Op de voordracht van de Minister van Landbouw, Landelijke Aangelegenheden, Leefmilieu en Toerisme;

Na beraadslaging,

Besluit :

Artikel 1. Het personeel van de "Unité de Répression des Pollutions" draagt naargelang de uitgeoefende opdracht het uniform zoals bepaald in bijlage of blijft in burger.

Een gerichte opdracht die wegens bijzondere omstandigheden in burgerkleding wordt uitgeoefend, behoeft de voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke van de "Unité de Répression des Pollutions".

Art. 2. Het personeel dat publieke of privéceremoniën in uniform bijwoont, draagt het gala-uniform.

Art. 3. De in ruste gestelde personeelsleden van de "Unité de Répression des Pollutions" mogen het uniform onder dezelfde voorwaarden dragen als het personeel dat publieke of privéceremoniën bijwoont.

Art. 4. Bijkomende wijzigingen van het uniform en toepassingsdetails worden door de Minister van Leefmilieu geregeld.

Art. 5. Het bureau dat binnen het Ministerie van het Waalse Gewest, Directoraat-generaal Natuurlijke Hulpbronnen en Leefmilieu, voor de Afdeling Natuur en Bossen is opgericht, staat in voor het beheer van de kledingsmassa van het personeel dat krachtens dit decreet verplicht is een uniform te dragen.

Art. 6. Het reglement voor het beheer en de werking van het bureau van de kledingsmassa en de cataloog van de kledingsmassa worden door de Minister van Leefmilieu vastgelegd.

Art. 7. De personeelsleden die een uniform moeten dragen, verschaffen zich de uniformen en toebehoren zonder kosten.

Ze beschikken over een volledige uitrusting zodra ze in dienst treden.

Art. 8. Een krediet van twintigduizend punten wordt jaarlijks toegekend aan elk personeelslid dat een uniform moet dragen.

Art. 9. Voor elk element opgenomen in de cataloog wordt een aantal punten vastgelegd door...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT