Uitzendbureaus. - Voorafgaande toelatingen Bij ministerieel besluit van 15 april 2002 wordt de voorafgaande toelating om de activiteit als uitzendbureau uit te oefenen in het Brusselse Hoofdstedelijk

Uitzendbureaus. - Voorafgaande toelatingen

Bij ministerieel besluit van 15 april 2002 wordt de voorafgaande toelating om de activiteit als uitzendbureau uit te oefenen in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest toegekend aan de N.V. Activa Interim.

Die toelating is geldig met ingang van 1 april 2002 voor de geldigheidsduur van het koninklijk besluit van 3 december 1981 waarbij de activiteiten van de uitzendbureaus in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan een voorafgaande toelating wordt onderworpen, zonder één jaar te boven te gaan.

Bij ministerieel besluit van 15 april 2002 wordt de voorafgaande toelating om de activiteit als uitzendbureau uit te oefenen in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest toegekend aan de N.V. Allo Interim.

Die toelating is geldig met ingang van 30 november 2001 voor de geldigheidsduur van het koninklijk besluit van 3 december 1981 waarbij de activiteiten van de uitzendbureaus in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan een voorafgaande toelating wordt onderworpen, zonder één jaar te boven te gaan.

Bij ministerieel besluit van 15 april 2002 wordt de voorafgaande toelating om de activiteit als uitzendbureau uit te oefenen in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest toegekend aan de N.V. Assist Interim.

Die toelating is geldig met ingang van 1 april 2002 voor de geldigheidsduur van het koninklijk besluit van 3 december 1981 waarbij de activiteiten van de uitzendbureaus in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan een voorafgaande toelating wordt onderworpen, zonder één jaar te boven te gaan.

Bij ministerieel besluit van 15 april 2002 wordt de voorafgaande toelating om de activiteit als uitzendbureau uit te oefenen in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest toegekend aan de N.V. Avenue Louise Interim.

Die toelating is geldig met ingang van 31 december 2001 voor de geldigheidsduur van het koninklijk besluit van 3 december 1981 waarbij de activiteiten van de uitzendbureaus in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan een voorafgaande toelating wordt onderworpen, zonder één jaar te boven te gaan.

Bij ministerieel besluit van 15 april 2002 wordt de voorafgaande toelating om de activiteit als uitzendbureau uit te oefenen in het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest toegekend aan de N.V. Bakker & Partners.

Die toelating is geldig met ingang van 1 december 2001 voor de geldigheidsduur van het koninklijk besluit van 3 december 1981 waarbij de activiteiten van de uitzendbureaus in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan een voorafgaande toelating wordt...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT