Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 12 december 2007, dat uitwerking heeft met ingang van 30 september 2007, is het aan de heer Jacob, M., vergund de titel van zijn ambt van rechter in handel

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 12 december 2007, dat uitwerking heeft met ingang van 30 september 2007, is het aan de heer Jacob, M., vergund de titel van zijn ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Charleroi eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 12 december 2007, dat uitwerking heeft met ingang van 31 oktober 2007, is het aan de heer De Wolf, C., vergund de titel van zijn ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Charleroi eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 12 december 2007 is aan de heer Hennaut, J.P., op zijn verzoek, eervol ontslag verleend uit zijn ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Doornik.

Bij koninklijk besluit van 13 december 2007 is de heer Torfs, D., eerste substituut-arbeidsauditeur bij de arbeidsrechtbank te Antwerpen, benoemd tot raadsheer in het arbeidshof te Antwerpen.

Bij koninklijk besluit van 14 december 2007 is de heer De Meyer, P., advocaat, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Gent.

Hij wordt gelijktijdig benoemd tot rechter in de rechtbanken van eerste aanleg te Dendermonde en te Oudenaarde.

Bij koninklijk besluit van 14 december 2007 is Mevr. Plaskie, A., gerechtelijk stagiair voor het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Kortrijk.

Zij...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT