Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 21 april 2007, uitwerking hebbend met ingang van 28 februari 2007 's avonds, is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Duhayon, C., griffier bij de ar

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 21 april 2007, uitwerking hebbend met ingang van 28 februari 2007 's avonds, is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Duhayon, C., griffier bij de arbeidsrechtbank te Doornik.

Betrokkene mag haar aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 20 maart 2007, is voorlopig benoemd tot adjunct-griffier bij de rechtbank van koophandel te Nijvel, Mevr. Suetens, V., licentiaat in de rechten.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijk besluit van 21 april 2007, worden in artikel 1 van het koninklijk besluit van 1 april 2007, waarbij de heer Van Welden, S., benoemd wordt tot adjunct-griffier bij het vredegerecht van het vierde kanton Brugge, de woorden : ´ adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Brugge ª, vervangen door de woorden : ´ adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Gent ª.

Bij koninklijke besluiten van 21 april 2007, zijn benoemd tot :

-voorlopig benoemd adjunct-griffier bij het Hof van Cassatie, Mevr. Fenaux, T., medewerker op arbeidsovereenkomst bij de griffie van de rechtbank van eerste aanleg te Namen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- eerstaanwezend adjunct-griffier bij het hof van beroep te Bergen, Mevr. Branteghem, B., adjunct-griffier bij dit hof.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- voorlopig benoemd adjunct-griffier bij het hof van beroep te Bergen, Mevr. Fontaine, K.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- eerstaanwezend adjunct-griffier bij het arbeidshof te Luik, de heer Alexis, F., adjunct-griffier bij dit hof.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 januari 2007;

- eerstaanwezend adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Hasselt, Mevr. Broeks, N., adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op 1 juli 2007;

- adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Gent, Mevr. Van Damme, B., licentiaat in de rechten, medewerker bij de griffie van het hof van beroep te Gent.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- eerstaanwezend adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Luik, de heer Barthelemy, P., adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 maart 2007;

- adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Luik, Mevr. Angeloni, M.-C., assistent bij de griffie van deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- eerstaanwezend adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Verviers, Mevr. Defays, H., adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 februari 2007;

- eerstaanwezend adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Charleroi, Mevr. De Wilde d'Estmael, S., adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 maart 2007;

- eerstaanwezend adjunct-griffier bij de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT