Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 26 januari 2007, dat uitwerking heeft met ingang van 31 augustus 2006 's avonds, is aan Mevr. Thenaerts, M., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar amb

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 26 januari 2007, dat uitwerking heeft met ingang van 31 augustus 2006 's avonds, is aan Mevr. Thenaerts, M., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van referendaris in het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel.

Bij koninklijk besluit van 2 februari 2007, dat uitwerking heeft met ingang van 27 november 2006 's avonds, is aan Mevr. ChomÈ, S., op haar verzoek, ontslag verleend uit haar ambt van parketjurist in het rechtsgebied van het hof van beroep te Antwerpen.

Bij koninklijk besluit van 25 januari 2007, dat in werking treedt op 1 maart 2007, is vast benoemd tot griffier-hoofd van dienst bij het hof van beroep te Brussel, de heer Van Muylem, M., griffier bij dit hof.

Bij koninklijk besluit van 26 januari 2007 is benoemd tot griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Dinant, Mevr. Poels, V., eerstaanwezend adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijk besluit van 25 januari 2007 is benoemd tot secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Luik, Mevr. Geron, C., adjunct-secretaris bij dit parket.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging, welke niet kan geschieden vÛÛr 1 maart 2007.

Bij koninklijk besluit van 26 januari 2007 is benoemd tot hoofdsecretaris van het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Aarlen, Mevr. Nys, M., secretaris bij dit parket.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijke besluiten van 26 januari 2007 zijn aangewezen tot secretaris-hoofd van dienst bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Luik, voor een termijn van drie jaar met ingang van 1 maart 2007 :

- Mevr. Haumont, A., secretaris bij dit parket;

- de heer Malpas, G., secretaris...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT