13 JANUARI 2004. - Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 19 maart 2003 houdende uitgifte van speciale postwaarden in de loop van het jaar 2004

ALBERT II, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 21 maart 1991, betreffende de hervorming van sommige economische overheidsbedrijven;

Gelet op het koninklijk besluit van 4 september 2002, houdende goedkeuring van het derde beheerscontract van De Post;

Gelet op het koninklijk besluit van 19 maart 2003, houdende uitgifte van speciale postwaarden in de loop van het jaar 2004;

Gelet op het voorstel van de beheersorganen van De Post;

Op de voordracht van Onze Vice-Eerste Minister, Minister van Begroting en Overheidsbedrijven,

Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1. In het koninklijk besluit van 19 maart 2003, houdende uitgifte van speciale postwaarden in de loop van het jaar 2004 worden de artikelen 1bis, 1ter en 1quater ingevoegd, luidende :

Art. 1bis . Er wordt een speciaal blaadje "Belgica 2006", ter waarde van euro 5, met vijf speciale postzegels over de belangrijkste verzamelthema's van de jeugd uitgegeven.

De netto-opbrengst van de toeslag van dit blaadje is bestemd voor de V.Z.W. Pro-Post, vereniging ter bevordering van de Filatelie.

De frankeerwaarde van de zegels zal het tarief voor een genormaliseerde, prioritaire zending voor het binnenland bedragen.

Art. 1ter . Er wordt een speciaal blaadje van vier speciale postzegels over de Europese Unie uitgegeven.

De frankeerwaarden van de zegels zijn als volgt samengesteld :

- twee zegels met het tarief voor een genormaliseerde, prioritaire zending voor het binnenland.

- twee zegels met het tarief voor een genormaliseerde, niet prioritaire zending voor het buitenland (Europa).

Art. 1quater . Er worden in de reeks "Belgian World Champions" elf speciale postzegels over de Belgische...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT