Ministerieel besluit tot wijziging van het ministerieel besluit van 8 oktober 2003 houdende oprichting en samenstelling van de tussenoverlegcomités en van de basisoverlegcomités bij de Regie der Gebouwen., de 23 juin 2008

HOOFDSTUK I. - Oprichting van de Comités.

Artikel 1. § 1. In het artikel 2 van het ministerieel besluit van 8 oktober 2003 houdende oprichting en samenstelling van de tussenoverlegcomités en van de basisoverlegcomités bij de Regie der Gebouwen worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. In alinea 1 worden de woorden " Directeur-generaal der Gebouwen " vervangen door " Administrateur-generaal van de Regie der Gebouwen ".

  2. de bepalingen van de 3de en 4de alinea worden vervangen door :

    " Maken eveneens deel uit van de vertegenwoordiging van de overheid :

    - De directeur van de Stafdiensten;

    - Een Nederlandstalig en een Franstalig personeelslid van niveau A van de Afdeling Personeel en Organisatie met voorkeur voor het Hoofd van de Afdeling Personeel en Organisatie en het Diensthoofd van de Dienst Personeel. "

  3. Worden in de laatste alinea de woorden " Ambtenaar-generaal van de Afdeling Personeel en Organisatie " vervangen door :

    " Directeur van de Stafdiensten ".

    § 2. In artikel 3 van hetzelfde ministerieel besluit van 8 oktober 2003 worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  4. De woorden " Ambtenaar-generaal " en " Ambtenaren-generaal " worden vervangen door respectievelijk " Afdelingshoofd " en " Afdelingshoofden "

  5. Een alinea wordt ingevoegd tussen de 1ste en 2de alinea, luidend als volgt :

    " Het Afdelingshoofd van de afdeling Personeel en Organisatie maakt deel uit van de vertegenwoordiging van de overheid bij elk van deze gewestelijke tussenoverlegcomités. "

  6. de laatste alinea wordt vervangen door :

    " Het secretariaat van de 3 gewestelijke tussenoverlegcomités wordt georganiseerd en verzorgd onder het gezag van het Afdelingshoofd van de Afdeling Personeel en Organisatie ".

    § 3. In artikel 4 van hetzelfde besluit, worden in de laatste alinea de woorden " de ambtenaar met de hoogste graad " vervangen door " de ambtenaar van de hoogste klasse "

    § 4. In artikel 5 van hetzelfde besluit worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  7. in de eerste alinea :

    worden de woorden " de ambtenaar-generaal van de Afdeling Personeel en Organisatie " vervangen door " De Directeur van de Stafdiensten "

  8. de laatste alinea wordt vervangen door :

    " Het Afdelingshoofd van de Afdeling Personeel en Organisatie is plaatsvervangend voorzitter. "

    Art. 2. Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 april 2008.

    Brussel, 23 juni 2008.

    D. REYNDERS.

    Aanhef

    De Minister van Financiën,

    Gelet op de wet van 19 december 1974 tot regeling van de betrekkingen tussen de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT