Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 5 juli 2005, dat in werking treedt op 28 februari 2006, is de heer Rollier, E., vrederechter van het kanton Deinze, in ruste gesteld. Hij heeft aanspraak o

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 5 juli 2005, dat in werking treedt op 28 februari 2006, is de heer Rollier, E., vrederechter van het kanton Deinze, in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 12 januari 2006, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging welke niet mag gebeuren vÛÛr 1 maart 2006, is Mevr. Desimpelaere, M.-D., rechter in de rechtbank van koophandel te Oudenaarde, benoemd tot vrederechter van het kanton Deinze.

Bij koninklijk besluit van 20 januari 2006, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is Mevr. Stroobant, B., substituut-arbeidsauditeur bij de arbeidsrechtbank te Brussel, aangewezen tot eerste substituut-arbeidsauditeur bij deze rechtbank, voor een termijn van drie jaar.

Bij koninklijk besluit van 24 januari 2006, is Mevr. Mainil, F., eerste subsituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Bergen, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Bergen.

Zij is gelijktijdig benoemd tot rechter in de rechtbanken van eerste aanleg te Charleroi en te Doornik.

Bij koninklijk besluit van 24 januari 2006, is de heer Marchandise, M., gerechtelijk stagiaire voor het gerechtelijk arrondissement Nijvel, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Doornik.

Hij is...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT