Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 12 augustus 2008, in werking tredend op 30 september 2008 's avonds, is de heer Viseur, D., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de r

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 12 augustus 2008, in werking tredend op 30 september 2008 's avonds, is de heer Viseur, D., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Bergen, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 30 augustus 2008, in werking tredend op 16 juni 2008 's avonds, is op haar verzoek, ontslag verleend aan Mevr. De Wit, E., uit haar ambt van adjunct-secretaris bij het parket van het hof van beroep te Antwerpen.

Bij koninklijk besluit van 30 augustus 2008 is benoemd tot hoofdgriffier van het vredegerecht van het kanton Lokeren, Mevr. Rasschaert, C., griffier bij het vredegerecht van dit kanton.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij ministerieel besluit van 2 september 2008 is aan Mevr. Peeters, L., medewerker bij de griffie van de politierechtbank te Turnhout, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van adjunct-griffier bij deze rechtbank te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij ministeriële besluiten van 8 september 2008 :

- is aan Mevr. De Clippel, S., medewerker op arbeidsovereenkomst bij de griffie van het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT