5 JULI 2000. - Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap houdende toepassing voor het schooljaar 2000-2001 van de artikelen 21bis en 21ter van het decreet van 2 juli 1990 betreffende de berekening en de aanwending van het totaal aantal lestijden-leerkracht voor het secundair onderwijs met volledig leerplan van type I en van type II

De Regering van de Franse Gemeenschap,

Gelet op het decreet van 2 juli 1990 betreffende de berekening en de aanwending van het totaal aantal lestijden-leerkracht voor het secundair onderwijs met volledig leerplan van type I en van type II, inzonderheid op de artikelen 21bis en 21ter;

Gelet op het advies van de Inspectie van Financiën, gegeven op 5 juni 2000;

Gelet op het akkoord van de Minister van Begroting, gegeven op 5 juli 2000;

Overwegende dat de artikelen 21bis en 21ter van bedoeld decreet erin voorzien dat een besluit van de Executieve jaarlijks het aantal leertijden bepaalt dat aan het geheel van de inrichtingen voor secundair onderwijs wordt toegekend ongeacht het aantal lestijden-leerkracht, de verdeling van die lestijden verzekert en het gelijk aantal lestijden bepaalt dat aan elke inrichting wordt toebedeeld;

Op voordracht van de Minister van secundair onderwijs;

Na beraadslaging van de Regering van de Franse Gemeenschap,

Besluit :

Artikel 1. Voor het schooljaar 2000-2001, in toepassing van de bepalingen van de artikelen 21bis en 21ter van het decreet van 2 juli 1990 betreffende de berekening en de aanwending van het totaal aantal lestijden-leerkracht voor het secundair onderwijs met volledig leerplan van type I en van type II, wordt het aantal lestijden toegekend naar rata van 225 805 872 frank, ongeacht het totaal aantal lestijden-leerkracht, aan alle secundaire inrichtingen georganiseerd of gesubsidieerd door de Franse Gemeenschap, vastgesteld op 3 851 lestijden.

Art. 2. Het aantal van 3 851...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT