Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 27 april 2007 tot uitvoering van artikel 48, §§ 4 en 6, van de wet van 2 augustus 2002 betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten, de 3 octobre 2012

Artikel 1. In het opschrift van het koninklijk besluit van 27 april 2007 tot uitvoering van artikel 48, §§ 4 en 6, van de wet van 2 augustus 2002 betreffende het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten worden de woorden " tot uitvoering van artikel 48, §§ 4 en 6, " vervangen door de woorden " tot uitvoering van artikel 48, § 4, en 48bis, § 3, zevende lid, ".

Art. 2. In artikel 1 van hetzelfde besluit worden de volgende wijzigingen aangebracht :

  1. de woorden " de CBFA " worden vervangen door de woorden " de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten ";

  2. het wordt aangevuld met een lid, luidende :

" Het bedrag van het presentiegeld dat wordt toegekend aan de voorzitter van de raad van toezicht van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten, wordt vastgesteld op het dubbele van het bedrag van het presentiegeld dat wordt toegekend aan de leden. ".

Art. 3. Artikel 2 van hetzelfde besluit wordt vervangen als volgt :

" Art. 2. De leden van de sanctiecommissie van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten ontvangen een vergoeding ten bedrage van 1.316 per sanctiedossier waarover zij zullen hebben beraadslaagd.

De voorzitter van de sanctiecommissie van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten ontvangt bijkomend een maandelijkse bezoldiging van 500 . ".

Art. 4. Artikel 3 van hetzelfde besluit wordt vervangen als volgt :

" Art. 3. De bedragen bedoeld in de artikelen 1 en 2 zijn gebonden aan de schommelingen van het gezondheidsindexcijfer; ze worden om de twee maanden aangepast. ".

Art. 5. Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 mei 2011, behoudens artikel 3 dat uitwerking heeft met ingang van 1 november 2011.

Art. 6. De ministers bevoegd voor Financiën en...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT