Personeel. - Toelatingen tot de stage Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 11 september 2013 wordt de heer Yves MORTHEAN, voor een periode van één jaar vanaf 1 oktober 2013

Personeel. - Toelatingen tot de stage

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 11 september 2013 wordt de heer Yves MORTHEAN, voor een periode van één jaar vanaf 1 oktober 2013, toegelaten tot de stage in de hoedanigheid van Ingenieur in het Frans taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 4 juni 2013 wordt Mevr. Sophie BUYSE, voor een periode van één jaar vanaf 1 juli 2013, toegelaten tot de stage in de hoedanigheid van Attaché in het Frans taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 7 juni 2013 wordt Mevr. Anne CHEYMOL, voor een periode van één jaar vanaf 1 september 2013, toegelaten tot de stage in de hoedanigheid van Attaché in het Frans taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 7 juni 2013 wordt Mevr. Elise DARCHAMBEAU, voor een periode van één jaar vanaf 1 juli 2013, toegelaten tot de stage in de hoedanigheid van Attaché in het Frans taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 7 juni 2013 wordt de heer Ludwig DE BRAECKELEER, voor een periode van één jaar vanaf 1 juli 2013, toegelaten tot de stage in de hoedanigheid van Attaché in het Frans taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 7 juni 2013 wordt Mevr. Ann DEDEYNE voor een periode van één jaar vanaf 1 juli 2013, toegelaten tot de stage in de hoedanigheid van Attaché in het Nederlands taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 7 juni 2013 wordt Mevr. Robertine DEGRAVE, voor een periode van één jaar vanaf 1 juli 2013, toegelaten tot de stage in de hoedanigheid van Attaché in het Frans taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 7 juni 2013 wordt Mevr. Valérie FESTRAETS, voor een periode van één jaar vanaf 1 juli 2013, toegelaten tot de stage in de hoedanigheid van Attaché in het Frans taalkader van het Brussels Instituut voor Milieubeheer.

Bij besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 7 juni 2013 wordt Mevr. Karin HERMANUS, voor een periode van één jaar vanaf 1 juli 2013, toegelaten tot de stage in de hoedanigheid van Attaché in het Frans taalkader van het Brussels...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT