Ministerieel besluit tot delegatie van bevoegdheid en tekenbevoegdheid voor het administratieve en financiële beheer van de verhuis-, installatie- en huurtoelagen., de 12 novembre 2008

Artikel 1. § 1. Delegatie van bevoegdheid en tekenbevoegdheid wordt gegeven aan de directeur-generaal van het Bestuur Ruimtelijke Ordening en Huisvesting om zich uit te spreken over de ontvankelijkheid, de aanvaarding of de verwerping van een aanvraag om toelage bedoeld in het koninklijk besluit van 13 maart 1989 betreffende het verlenen voor het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest van een verhuis- en installatietoelage en van huurtoelagen ten voordele van personen die een ongezonde woning of een woning waarvoor een onteigeningsbesluit is genomen of een sloopvergunning is afgegeven, ontruimd hebben, het koninklijk besluit van 13 maart 1989 betreffende het verlenen in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest van een verhuis- en installatietoelage en van huurtoelagen ten voordele van bejaarden en mindervaliden en het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 22 december 2004 tot invoering van een verhuis- en installatietoelage en van een huurtoelage.

Delegatie van bevoegdheid en tekenbevoegdheid wordt tevens gegeven aan de directeur-generaal van het Bestuur Ruimtelijke Ordening en Huisvesting om zich uit te spreken over de herziening van het bedrag van de toelage of de hernieuwing van de periode van toekenning.

Delegatie van bevoegdheid en tekenbevoegdheid wordt tevens gegeven aan de directeur-generaal van het Bestuur Ruimtelijke Ordening en Huisvesting om de termijn bedoeld in artikel 9, § 4 van hetzelfde besluit te verlengen.

§ 2. Met toepassing van artikel 10 van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 18 juli 2000 tot regeling van haar werkwijze en tot vaststelling van de ondertekening van de akten van de Regering is de directeur-generaal gemachtigd om de bevoegdheden en ondertekeningen bedoeld in § 1 over te dragen aan een ambtenaar die ten minste een graad A2 bekleedt.

Art. 2. Met toepassing van artikel 2, al.1 1° a) van het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 25 maart 1999 betreffende de delegatie van tekenbevoegdheid voor financiële aangelegenheden aan de ambtenaren-generaal van het ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is de directeur-generaal van het Bestuur Ruimtelijke Ordening en Huisvesting gemachtigd om kredieten vast te leggen op de basisallocatie 25.008.31.01.34.32 van de gewestelijke begroting.

Art. 3. In geval van afwezigheid of verhindering van de ambtenaar bedoeld in de artikels 1 en 2 van dit besluit, wordt er toepassing gemaakt van artikel 7, alinea 2 van het besluit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT