Subregionale Comités voor Arbeidsbemiddeling en Vorming Bij ministerieel besluit van 26 november 2002 wordt de heer Jean-Paul Beaucamp op 13 oktober 2002 op eigen verzoek eervol ontslagen als lid van

Subregionale Comités voor Arbeidsbemiddeling en Vorming

Bij ministerieel besluit van 26 november 2002 wordt de heer Jean-Paul Beaucamp op 13 oktober 2002 op eigen verzoek eervol ontslagen als lid van het Subregionaal Comité voor Arbeidsbemiddeling en Vorming van Bergen-La Louvière, waar hij een representatieve werkgeversorganisatie vertegenwoordigde.

Bij ministerieel besluit van 26 november 2002 wordt Mevr. Michèle Quantens op 14 oktober 2002 benoemd tot lid van het Subregionaal Comité voor Arbeidsbemiddeling en Vorming van Bergen-La Louvière, ter vervanging van de heer Jean-Paul Beaucamp, ontslagnemend, wiens mandaat ze zal beëindigen.

Bij ministerieel besluit van 3 december 2002 wordt het mandaat van de heer Mathieu Julemont, die binnen het Subregionaal Comité voor Arbeidsbemiddeling en Vorming van Verviers zitting heeft als vertegenwoordiger van een representatieve werkgeversorganisatie, tot 31 december 2002 verlengd.

Bij ministerieel besluit van 3 december 2002 wordt de heer Jean Junling op 22 oktober 2002 benoemd tot lid van het Subregionaal Comité voor Arbeidsbemiddeling en Vorming van Verviers als vertegenwoordiger van een representatieve werkgeversorganisatie, ter vervanging van de heer Paul Gasia, ontslagnemend, wiens mandaat hij zal beëindigen.

Bij ministerieel besluit van 3 december 2002 wordt de heer Paul Gasia op 21 oktober 2002 op eigen verzoek eervol ontslagen als lid van het Subregionaal Comité voor Arbeidsbemiddeling en Vorming van Verviers, waar hij een representatieve werkgeversorganisatie vertegenwoordigde.

Bij ministerieel besluit van 3 december 2002 wordt de heer Jean Junling op 22 oktober 2002 benoemd tot lid van de Commissie Tewerkstelling-Vorming-Onderwijs van het Subregionaal Comité voor Arbeidsbemiddeling en Vorming van Verviers als vertegenwoordiger van een representatieve werkgeversorganisatie, ter vervanging van de heer Mathieu Julemont, ontslagnemend, wiens mandaat hij zal beëindigen.

Bij ministerieel besluit van 3 december 2002 wordt de heer Mathieu Julemont op 21 oktober 2002 op eigen verzoek eervol ontslagen als lid van de Commissie Tewerkstelling-Vorming-Onderwijs van het Subregionaal Comité voor Arbeidsbemiddeling en Vorming van Verviers, waar hij een representatieve werkgeversorganisatie vertegenwoordigde.

Bij ministerieel besluit van 3 december 2002 wordt de heer Henri Schmitz op 22 oktober 2002 benoemd tot lid van de Commissie Tewerkstelling-Vorming-Onderwijs van het Subregionaal Comité voor...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT