Vergelijkende selectie van Nederlandstalige stuurmannen van de loodsboot (m/v) (niveau A) voor de DAB Vloot van de Vlaamse overheid (ANV07053) Na deze selectie wordt een lijst met maximum 30 geslaagd

Vergelijkende selectie van Nederlandstalige stuurmannen van de loodsboot (m/v) (niveau A) voor de DAB Vloot van de Vlaamse overheid (ANV07053)

Na deze selectie wordt een lijst met maximum 30 geslaagden aangelegd, die twee jaar geldig blijft. Indien er voor de toekenning van de laatste plaats verscheidene geslaagden zijn met een gelijk aantal punten, wordt het maximumaantal geslaagden in hun voordeel verhoogd.

Als u geslaagd bent voor deze selectie, moet u - om benoemd te worden - op de datum van indiensttreding o.a. Belg zijn of burger van een ander land behorende tot de Europese Economische Ruimte.

Toelaatbaarheidsvereisten :

Vereiste diploma's en bewijsvoering op 5 november 2007 : diploma van licentiaat in de nautische wetenschappen en een geldig vaarbevoegdheidsbewijs (STCW 95) van minimum CHIEF MATE - seagoing ship of 3 000 gross tonnage or more met vierentwintig maanden ervaring (twee jaar) als wachtoverste (STCW - Chapter II - Regulation II/2).

De gedetailleerde functiebeschrijving en selectieprocedure vindt u in het selectiereglement, dat u kan verkrijgen bij de diensten van SELOR (via de infolijn 0800-505 54) of op de SELOR-website.

Jaarlijks brutobeginsalaris...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT