Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden Koninklijke Sterrenwacht van België, Koninklijke Bibliotheek van België, Algemeen Rijksarchief en Rijksarchief in de P

Federale diensten voor wetenschappelijke, technische en culturele aangelegenheden

Koninklijke Sterrenwacht van België, Koninklijke Bibliotheek van België, Algemeen Rijksarchief en Rijksarchief in de ProvinciënKoninklijk Museum voor Midden-Afrika, Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen, Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium, Koninklijk Musea voor Kunst en Geschiedenis, Belgisch Instituut voor Ruimte-Aëronomie. - Benoemingen. - Eervolle ontslagen

Koninklijke Sterrenwacht van België

Bij koninklijk besluit van 10 augustus 1998 dat uitwerking heeft op 10 september 1998, wordt Mevr. Lampens, Patricia J.C., werkleider bij de Koninklijke Sterrenwacht van België benoemd tot hoofd van de afdeling 4 "Astrometrie en Dynamica van de Stersystemen" bij dezelfde instelling.

Bij koninklijk besluit van 10 augustus 1998 dat uitwerking heeft op 10 september 1998, wordt de heer Elst, Eric W., werkleider, hoofd van de afdeling 3 "Astrometrie en Dynamica van de Hemellichamen in het Zonnestelsel" bij de Koninklijke Sterrenwacht van België benoemd tot hoofd van het departement II "Astrometrie en Dynamica van de Hemellichamen" bij dezelfde instelling.

Koninklijke Bibliotheek van België

Bij koninklijk besluit van 31 augustus 1998, wordt de heer Lenoir, Yves, assistent met mandaat bij de Koninklijke Bibliotheek van België, met ingang van 12 februari 1998 bevestigd in rang A van de wetenschappelijke loopbaan van het wetenschappelijk personeel en benoemd tot eerstaanwezend assistent bij dezelfde instelling.

Bij koninklijk besluit van 31 augustus 1998, wordt de heer de Callata|$$|Ady, Godefroid, houder van het diploma van "doctor of philosophy" dat werd uitgereikt door de "University of London (Warburg Institute)" en erkend door de "Université catholique de Louvain" als gelijkwaardig met het diploma van doctor in de letteren en wijsbegeerte, attaché met mandaat bij de Koninklijke Bibliotheek van België, benoemd tot assistent bij dezelfde instelling met ingang van de datum waarop hij voor bedoeld mandaat effectief in dienst is getreden.

Bij koninklijk besluit van 20 september 1998 wordt aan de heer Lefèvre, Marc, geboren op 2 februari 1938, met ingang van 1 januari 1999 eervol ontslag verleend uit zijn ambt van werkleider bij de Koninklijke Bibliotheek van België.

De betrokkene mag zijn aanspraak op een rustpensioen laten gelden en is ertoe gemachtigd de eretitel van zijn ambt te voeren.

Algemeen Rijksarchief en Rijksarchief in de Provinciën

Bij...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT