Besluiten betreffende de provincies, steden, gemeenten en O.C.M.W.'s ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken, van 14 februa

Besluiten betreffende de provincies, steden, gemeenten en O.C.M.W.'s

ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken, van 14 februari 2003, wordt het besluit van 18 november 2002 van de gemeenteraad van de stad Antwerpen houdende het opleggen van de tuchtsanctie van de schorsing gedurende 2 maanden aan L.C., goedgekeurd.

ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken, van 3 april 2003, wordt het besluit van 8 januari 2003 van het college van burgemeester en schepenen van de stad Antwerpen houdende het opleggen van de tuchtsanctie van de inhouding van wedde met 20 % gedurende 14 dagen aan P.C., goedgekeurd.

ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken, van 7 april 2003, wordt het besluit van 8 januari 2003 van het college van burgemeester en schepenen van de stad Antwerpen houdende het opleggen van de tuchtsanctie van één maand schorsing aan E.D.N., niet goedgekeurd.

ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken, van 3 maart 2003, wordt het besluit van 16 december 2002 van de gemeenteraad van de stad Antwerpen houdende het opleggen van de tuchtsanctie van 2 maand schorsing aan A. D.R., goedgekeurd.

ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken, van 21 maart 2003, wordt het besluit van 8 januari 2003 van het college van burgemeester en schepenen van de stad Antwerpen houdende het opleggen van de tuchtsanctie van de inhouding van wedde met 20% gedurende één week aan J.G., goedgekeurd.

ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken, van 4 februari 2003, wordt het besluit van 6 november 2002 van het college van burgemeester en schepenen van de stad Antwerpen houdende het opleggen van de tuchtsanctie van schorsing gedurende één maand aan S.O., goedgekeurd.

ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur, Jeugd en Ambtenarenzaken, van 18 februari 2003...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT