Besluiten betreffende de provincies, steden, gemeenten en O.C.M.W.'s AARSCHOT. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 19 dece

Besluiten betreffende de provincies, steden, gemeenten en O.C.M.W.'s

AARSCHOT. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 19 december 2001 is goedkeuring onthouden aan de besluiten van 11 oktober 2001, waarbij de gemeenteraad van AARSCHOT de formaties van het operationeel, het administratief en het logistiek personeel van de lokale politie vaststelt.

ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 21 december 2001 is goedkeuring verleend aan het besluit van 22 oktober 2001, waarbij de gemeenteraad van ANTWERPEN 3 betrekkingen van contractueel deskundige (sport) omzet in 3 betrekkingen van statutair deskundige (sport).

BOUTERSEM. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 19 december 2001 is goedkeuring verleend aan het besluit van 25 oktober 2001, waarbij de gemeenteraad van BOUTERSEM de personeelsformatie hervaststelt.

BRUGGE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 7 december 2001 is goedkeuring verleend aan het besluit van 25 september 2001, waarbij de gemeenteraad van BRUGGE de personeelsformatie van de stedelijke musea wijzigt.

DROGENBOS. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 14 december 2001 werd vernietigd het besluit van 25 juli 2001, waarbij de gemeenteraad van DROGENBOS mevrouw J.D. benoemt tot onderwijzeres (12/24 lestijden) aan de Franstalige gemeentelijke basisschool.

GAVERE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 6 december 2001 is gedeeltelijke goedkeuring verleend aan het besluit van 8 oktober 2001, waarbij de gemeenteraad van GAVERE de personeelsformatie wijzigt.

GISTEL. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken Buitenlands Beleid van 6 december 2001 is goedkeuring verleend aan het besluit van 4 oktober 2001, waarbij de gemeenteraad van GISTEL de personeelsformatie wijzigt.

HALLE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 21 december 2001 is goedkeuring onthouden aan het besluit van 23 oktober 2001, waarbij de gemeenteraad van HALLE de formaties van het operationeel, het administratief en het logistiek personeel van de lokale politie van de politiezone van HALLE vaststelt.

HASSELT. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 21 december 2001 is goedkeuring verleend aan het besluit van 23 oktober 2001, waarbij de gemeenteraad van HASSELT de personeelsformatie...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT