Besluiten betreffende de provincies, steden, gemeenten en O.C.M.W.'s PROVINCIE ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid

Besluiten betreffende de provincies, steden, gemeenten en O.C.M.W.'s

PROVINCIE ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 20 juni 2002 is goedkeuring verleend aan het besluit van 25 april 2002, waarbij de provincieraad van de provincie Antwerpen de personeelsformatie van het PC Arenberg wijzigt.

PROVINCIE OOST-VLAANDEREN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 20 juni 2002 is vernietigd artikel 4 van het besluit van de provincieraad van Oost-Vlaanderen van 17 april 2002 houdende wijziging van het administratief en geldelijk statuut van het provinciepersoneel.

PROVINCIE OOST-VLAANDEREN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 20 juni 2002 zijn vernietigd de artikelen 39, 40, 41 en 42 van het besluit van de provincieraad van Oost-Vlaanderen van 17 april 2002 houdende diverse wijzigingen van het personeelsstatuut.

AALST. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 20 juni 2002 is goedkeuring verleend aan het besluit van 23 mei 2002, waarbij de gemeenteraad van Aalst de personeelsformatie van het operationeel personeel van de lokale politie vaststelt.

ANTWERPEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 3 juni 2002 is goedkeuring verleend aan het besluit van 22 april 2002, waarbij de gemeenteraad van Antwerpen de personeelsformatie van de lokale politie (operationeel personeel en CALOG) vaststelt.

BONHEIDEN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 27 juni 2002 is goedkeuring verleend aan het besluit van 29 mei 2002, waarbij de gemeenteraad van Bonheiden de personeelsformatie wijzigt.

BOORTMEERBEEK. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 12 juni 2002 is het besluit van 17 december 2001, waarbij de gemeenteraad van Boortmeerbeek de weddenschalen van de wettelijke graden naar de euro omschakelt, vernietigd.

BORNEM. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 13 juni 2002 is goedkeuring verleend aan het besluit van 16 april 2002, waarbij de gemeenteraad van Bornem de statutaire personeelsformatie wijzigt.

BRASSCHAAT. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 13 juni 2002 is goedkeuring verleend aan het besluit van 28 maart 2002,waarbij de gemeenteraad van Brasschaat de personeelsformatie wijzigt.

BRUGGE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Buitenlands Beleid van 14 juni 2002 is goedkeuring verleend aan het besluit van 29 april 2002, waarbij de gemeenteraad van Brugge de formatie van het operationeel, administratief en logistiek personeel van de lokale politie, vaststelt.

DAMME. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken Buitenlands Beleid van 3 juni 2002 is goedkeuring verleend aan het besluit van 28 maart 2002, waarbij de gemeenteraad van Damme de...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT