Besluiten betreffende de provincies, steden, gemeenten en OCMW's {abra} ANZEGEM. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 12 september 2000

Besluiten betreffende de provincies, steden, gemeenten en OCMW's

ANZEGEM. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 12 september 2000 is goedkeuring verleend aan het besluit van 3 juli 2000, waarbij de gemeenteraad van ANZEGEM de personeelsformatie wijzigt.

BEERSE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 1 september 2000 wordt het besluit van 29 juni 2000, waarbij de gemeenteraad van BEERSE de personeelsformatie van het gemeentepersoneel wijzigt.

BERLARE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 1 september 2000 is goedkeuring verleend aan het besluit van 29 mei 2000, waarbij de gemeenteraad van BERLARE de personeelsformatie wijzigt.

BRAKEL. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 28 september 2000 is gedeeltelijke goedkeuring verleend aan het besluit van 17 juli 2000, waarbij de gemeenteraad van BRAKEL de personeelsformatie van het gemeentepersoneel wijzigt.

DENDERMONDE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 14 september 2000 is goedkeuring verleend aan het besluit van 12 juli 2000, waarbij de gemeenteraad van DENDERMONDE de personeelsformatie van het gemeentepersoneel wijzigt.

DENDERMONDE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 14 september 2000 wordt artikel 1 van het besluit van de gemeenteraad van DENDERMONDE van 12 juli 2000 houdende wijziging van de personeelsformatie (overheveling personeel kinderdagverblijf « Peuterland » naar het OCMW) goedgekeurd.

DUFFEL. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 20 september 2000 is goedkeuring onthouden aan het besluit van de gemeenteraad van DUFFEL van 10 juli 2000 houdende wijziging van de formatie van het gemeentepersoneel.

DUFFEL. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 20 september 2000 is goedkeuring onthouden aan het besluit van de gemeenteraad van DUFFEL van 10 juli 2000 houdende wijziging van de formatie van het politiepersoneel.

ERPE-MERE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 4 september 2000 is goedkeuring onthouden aan het besluit van 27 juni 2000, waarbij de gemeenteraad van ERPE-MERE de formatie van het gemeente- en politiepersoneel wijzigt.

GLABBEEK. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Ambtenarenzaken en Sport van 7 september 2000 is goedkeuring onthouden aan het besluit van 13 juli 2000, waarbij de gemeenteraad van GLABBEEK de formatie van de politie vaststelt naar aanleiding...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT