Besluiten betreffende de provincies, steden en gemeenten PROVINCIE OOST-VLAANDEREN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Stedelijk Beleid en Huisvesting van 2 februa

Besluiten betreffende de provincies, steden en gemeenten

PROVINCIE OOST-VLAANDEREN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Stedelijk Beleid en Huisvesting van 2 februari 1999 is goedkeuring onthouden aan het besluit van 9 december 1998 van de provincieraad van de provincie Oost-Vlaanderen, houdende goedkeuring van een nieuwe personeelsformatie, en is vernietigt het besluit van 9 december 1998 van de provincieraad van de provincie Oost-Vlaanderen houdende goedkeuring van het nieuwe personeelsstatuut.

PROVINCIE WEST-VLAANDEREN. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Stedelijk Beleid en Huisvesting van 12 februari 1999 is goedkeuring verleend aan het besluit van 26 november 1998 van de provincieraad van West-Vlaanderen houdende uitbreiding van de personeelsformatie van het niet-onderwijzend provinciepersoneel.

ANZEGEM. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Stedelijk Beleid en Huisvesting van 4 februari 1999 is goedkeuring verleend aan het besluit van 14 december 1998, waarbij de gemeenteraad van Anzegem de formatie van het gemeentepersoneel wijzigt.

ARENDONK. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Stedelijk Beleid en Huisvesting van 1 februari 1999 is goedkeuring verleend aan het besluit van 14 december 1998, waarbij de gemeenteraad van Arendonk de formatie van het bibliotheekpersoneel wijzigt.

BEERNEM. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Stedelijk Beleid en Huisvesting van 4 februari 1999 is goedkeuring verleend aan het besluit van 21 december 1998, waarbij de gemeenteraad van Beernem de statutaire formatie van het gemeentepersoneel wijzigt.

BOCHOLT. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Stedelijk Beleid en Huisvesting van 4 februari 1999 is goedkeuring verleend aan het besluit van 23 december 1998, waarbij de gemeenteraad van Bocholt de statutaire personeelsformatie wijzigt.

DEINZE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Stedelijk Beleid en Huisvesting van 24 februari 1999 is goedkeuring verleend aan de besluiten van 17 december 1998, waarbij de gemeenteraad van Deinze de nieuwe formaties van het gemeente- en politiepersoneel vaststelt.

DIKSMUIDE. - Bij besluit van de Vlaamse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Stedelijk Beleid en Huisvesting van 2 februari 1999 is goedkeuring verleend aan het besluit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT