14 DECEMBER 2006. - Koninklijk besluit waarbij algemeen verbindend wordt verklaard de collectieve arbeidsovereenkomst van 8 maart 2006, gesloten in het Paritair Subcomité voor de socio-culturele sector van de Vlaamse Gemeenschap, betreffende de toekenning van een eindejaarspremie in de erkende integratiecentra (1)

ALBERT II, Koning der Belgen,

Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 5 december 1968 betreffende de collectieve arbeidsovereenkomsten en de paritaire comitÈs, inzonderheid op artikel 28;

Gelet op het verzoek van het Paritair SubcomitÈ voor de socio-culturele sector van de Vlaamse Gemeenschap;

Op de voordracht van Onze Minister van Werk,

Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1. Algemeen verbindend wordt verklaard de als bijlage overgenomen collectieve arbeidsovereenkomst van 8 maart 2006, gesloten in het Paritair SubcomitÈ voor de socio-culturele sector van de Vlaamse Gemeenschap, betreffende de toekenning van een eindejaarspremie in de erkende integratiecentra.

Art. 2. Onze Minister van Werk is belast met de uitvoering van dit besluit.

Gegeven te Brussel, 14 december 2006.

ALBERT

Van Koningswege :

De Minister van Werk,

P. VANVELTHOVEN

_______

Nota

(1) Verwijzing naar het Belgisch Staatsblad :

Wet van 5 december 1968, Belgisch Staatsblad van 15 januari 1969.

Bijlage

Paritair SubcomitÈ voor de socio-culturele sector van de Vlaamse Gemeenschap

Collectieve arbeidsovereenkomst van 8 maart 2006

Toekenning van een eindejaarspremie in de erkende integratiecentra

(Overeenkomst geregistreerd op 5 juli 2006 onder het nummer 80267/CO/329.01)

HOOFDSTUK I. - Toepassingsgebied

Artikel 1. Deze overeenkomst is van toepassing op de werkgevers en de werknemers van de organisaties die onder het Paritair SubcomitÈ voor de socio-culturele sector van de Vlaamse Gemeenschap vallen en tot de sector behoren van de door de Vlaamse overheid erkende en gesubsidieerde integratiecentra.

Onder "werknemers" wordt verstaan : het mannelijk en vrouwelijk arbeiders- en bediendenpersoneel.

HOOFDSTUK II. - Bepaling van het bedrag

Art. 2. ß 1. De eindejaarspremie bestaat uit een vast geÔndexeerd gedeelte, een vast niet-geÔndexeerd gedeelte en een procentueel gedeelte op het brutojaarloon van de werknemer.

ß 2. Het vast geÔndexeerd gedeelte bedraagt 280,81 EUR voor het jaar 2005.

Dit bedrag wordt voor het jaar 2006 verhoogd met een percentage dat wordt bekomen door het indexcijfer van de consumptieprijzen dat van kracht is in de maand oktober van het jaar 2006 te delen door het indexcijfer dat van kracht is in de maand oktober van jaar 2005. Het percentage wordt berekend tot op vier decimalen.

ß 3. Het vast geÔndexeerd gedeelte wordt vanaf 2006 verhoogd overeenkomstig punt 2.2. van het Vlaams Akkoord voor de non-profit/social profit...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT