Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 4 oktober 2006 is aan Mevr. Schampaert, C., op haar verzoek ontslag verleend uit haar ambt van parketjurist binnen het ressort van het hof van beroep te Br

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 4 oktober 2006 is aan Mevr. Schampaert, C., op haar verzoek ontslag verleend uit haar ambt van parketjurist binnen het ressort van het hof van beroep te Brussel.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 30 september 2006 's avonds.

Bij koninklijk besluit van 5 oktober 2006 is benoemd tot griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Brugge, de heer De Cloedt, A., eerstaanwezend adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging, welke niet kan geschieden vÛÛr 1 februari 2007.

Bij koninklijke besluiten van 13 oktober 2006 zijn benoemd tot :

- griffier bij het vredegerecht van het kanton Geraardsbergen-Brakel, de heer Peirlinck, J., eerstaanwezend adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- hoofdgriffier van de politierechtbank te Veurne, de heer Bruneel, H., eerstaanwezend adjunct-griffier bij deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijk besluit van 17 oktober 2006 is benoemd tot adjunct-griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Namen, Mevr. FranÁois, I., opsteller bij de griffie van deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijk besluit van 5 oktober 2006 is benoemd tot adjunct-secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, Mevr. Landuyt, J., adjunct-griffier bij de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijke besluiten van 17 oktober 2006 zijn benoemd tot :

- secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, de heer Peters, P., adjunct-secretaris bij dit parket.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging, welke niet kan geschieden vÛÛr 1 november 2006;

- eerstaanwezend adjunct-secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Oudenaarde, Mevr...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT