23 MEI 2008. - Besluit van de Vlaamse Regering houdende de samenstelling van de Raad van het Fonds voor Scheepsjongens

De Vlaamse Regering,

Gelet op de wet van 23 september 1931 betreffende de aanwerving van personeel ter zeevisserij, gewijzigd bij de wetten van 13 augustus 1990, 21 maart 1995, 13 februari 1998 en 3 mei 1999 en bij het koninklijk besluit van 17 maart 1993;

Gelet op het koninklijk besluit van 31 december 1975 tot regeling van de samenstelling en van de werkwijze van het Fonds voor Scheepsjongens, inzonderheid op artikel 4; vervangen bij het koninklijk besluit van 8 juli 1992;

Gelet op het besluit van de Vlaamse Regering van 16 december 2005 houdende samenstelling van de Raad van het Fonds voor Scheepsjongens;

Gelet op het advies van de Inspectie van Financin, gegeven op 25 april 2008;

Gelet op de wetten op de Raad van State, gecordineerd op 12 januari 1973, inzonderheid op artikel 3, 1, vervangen bij de wet van 4 juli 1989 en gewijzigd bij de wet van 4 augustus 1996;

Gelet op de dringende noodzakelijkheid;

Overwegende dat het noodzakelijk is om zonder uitstel de nieuwe Raad van het Fonds voor Scheepsjongens samen te stellen om zo de werking van het Fonds te kunnen bestendigen;

Op voorstel van de Vlaamse minister van Institutionele Hervormingen, Havens, Landbouw, Zeevisserij en Plattelandsbeleid;

Na beraadslaging,

Besluit :

Artikel 1. De volgende personen worden voor een termijn van vier jaar benoemd tot lid van de Raad van het Fonds voor Scheepsjongens :

  1. de heer Marc WELVAERT en Mevr. Hilde VANHAECKE, vertegenwoordigers van de Vlaamse minister van Institutionele Hervormingen, Havens, Landbouw, Zeevisserij en Plattelandsbeleid;

  2. de heer Ronald CARLY en Mevr. Sarah GOOSSENS, vertegenwoordigers van de federale Minister van Mobiliteit en Vervoer;

  3. de heer Bart NAEYAERT...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT