Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid Oproep tot kandidaten voor onafhankelijke bestuurders voor de Raad van Bestuur van het AGIV (m/v) (oproepnummer 2014/RVB/1) Het Agentschap voor

Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid

Oproep tot kandidaten voor onafhankelijke bestuurders voor de Raad van Bestuur van het AGIV (m/v) (oproepnummer 2014/RVB/1)

Het Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen (AGIV), gevestigd in Gent, doet een oproep tot kandidaatstelling voor 4 onafhankelijke bestuurders voor haar Raad van Bestuur.

Het AGIV is een publiekrechtelijk vormgegeven extern verzelfstandigd agentschap (EVA) met rechtspersoonlijkheid, binnen het beleidsdomein Algemeen Regeringsbeleid van de Vlaamse overheid. Het AGIV is het centrale knooppunt van de Vlaamse geodata en -diensten. Meer info over het AGIV vindt u op de website http://www.agiv.be.

Kandidaten sturen een CV en een begeleidende motivatiebrief naar het Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen, t.a.v. het secretariaat van de Raad van Bestuur, Koningin Maria Hendrikaplein 70, bus 110, 9000 Gent of per mail aan volgende adres : sollicitaties@agiv.be.

De uiterste datum voor het indienen van de kandidaturen is 10 oktober 2014.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid voor :

  1. het sluiten van de beheersovereenkomst;

  2. het vaststellen van het ondernemingsplan, evenals een operationeel plan op middellange en lange termijn als bedoeld in artikel 15, § 1, 4°, van het Kaderdecreet;

  3. het goedkeuren van de rapportering over de uitvoering van de beheersovereenkomst;

  4. de opmaak van het ontwerp van begroting;

  5. de herverdeling van de begrotingskredieten;

  6. de opmaak van de algemene rekening;

  7. de rapportering over de uitvoering van de begroting;

  8. de opmaak van het huishoudelijk reglement.

Kandidaten bezitten een affiniteit met geografische informatie in de brede zin en zijn deskundig in één van volgende domeinen :

bestuurskunde, vastgoed, werking Vlaamse en/of lokale...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT