Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 1 september 2012, is werking tredend op 28 februari 2013 's avonds, is de heer Leruth, J.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 1 september 2012, is werking tredend op 28 februari 2013 's avonds, is de heer Leruth, J., hoofdgriffier in de vakklasse A2 van het vredegerecht van het kanton Fléron, op zijn verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 1 september 2012, is ambtshalve een einde gesteld aan de functies van Mevr. Woutters, A., parketjurist in het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 1 oktober 2011.

Bij koninklijk besluit van 25 augustus 2012, is benoemd in de vaklasse A2 met de titel van hoofdgriffier van het vredegerecht van het kanton Grâce-Hollogne, de heer Charlier, L., griffier-hoofd van dienst in de vaklasse A2 bij de rechtbank van eerste aanleg te Marche-en-Famenne.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijk besluit van 1 september 2012, is benoemd tot griffier bij het vredegerecht van het kanton Heist-op-den-Berg, de heer Lemmens, D., griffier bij het vredegerecht van het kanton Willebroek.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

Bij koninklijke besluiten van 4 september 2012, zijn benoemd tot :

griffier bij het arbeidshof te Luik, Mevr. Deventer, A., griffier bij de arbeidsrechtbank te Luik.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad;

griffier bij de arbeidsrechtbank te Charleroi, Mevr. Pilod, V., assistent bij de griffie van deze rechtbank.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijke besluit van 6 september 2012, zijn benoemd tot :

griffier bij het vredegerecht van het eerste kanton Charleroi, Mevr. Pirmez, V., griffier bij het vredegerecht van het kanton Seneffe.

Dit besluit treedt in werking...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT