Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 25 augustus 2012, in werking tredend op 31 januari 2013 's avonds, is Mevr. Lories, L.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 25 augustus 2012, in werking tredend op 31 januari 2013 's avonds, is Mevr. Lories, L., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijke besluiten van 25 augustus 2012, zijn benoemd in de vakklasse A2 :

- met de titel van hoofdgriffier van het vredegerecht van het kanton Genk, Mevr. Groffils, M.L., griffier-hoofd van dienst in de vakklasse A2 bij de rechtbank van eerste aanleg te Tongeren.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- met de titel van hoofdgriffier van het vredegerecht van het kanton Grimbergen, Mevr. De Backer, E., griffier bij dit vredegerecht.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging die niet kan plaatsvinden voor 1 december 2012.

Bij koninklijke besluiten van 25 augustus 2012, zijn benoemd tot :

- griffier bij het hof van beroep te Antwerpen, de heer Bailyu, P., medewerker bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Brugge;

- voorlopig benoemd griffier bij de rechtbank van koophandel te Namen, Mevr. Georges, A.

Deze besluiten treden in werking op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijke besluiten van 25 augustus 2012 zijn benoemd tot :

- secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eeerste aanleg te Aarlen, de heer Docquier, E., assistent bij dit parket;

- secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Dinant, Mevr. Capelle, A., griffier bij het vredegerecht van heet eerste kanton Namen;

- voorlopig benoemd secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Dinant, Mevr. Lauvaux, A.

Deze besluiten treden in werking op...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT