Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 2 oktober 2013, uitwerking hebbend op 1 september 2013, is aan de heer Claeys F.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 2 oktober 2013, uitwerking hebbend op 1 september 2013, is aan de heer Claeys F., op zijn verzoek ontslag verleend uit zijn ambt van parketjurist in de vakklasse A1 in het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel.

Bij koninklijk besluit van 1 oktober 2013 is benoemd in de vakklasse A3 met de titel van hoofdsecretaris van het parket van de arbeidsauditeur van Halle-Vilvoorde, de heer Martens F., secretaris bij het parket van de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging, die niet kan plaatsvinden voor de dag bedoeld in artikel 61, eerste lid, van de wet van 19 juli 2012 betreffende de hervorming van het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Bij koninklijke besluiten van 1 oktober 2013 zijn voorlopig benoemd tot secretaris bij het parket van de arbeidsauditeur te Brussel :

de heer Museur C.,

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging.

Mevr. Sangwa Mamba C.,

Dit besluit treedt in werking op de datum...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT