Rechterlijke Orde De rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, verenigd in algemene vergadering op 31 maart 2022

Rechterlijke Orde

De rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, verenigd in algemene vergadering op 31 maart 2022, heeft aangewezen in het adjunct-mandaat van ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, mevr. Wynants A., rechter in de familie-en jeugdrechtbank in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 6 mei 2022.

Bij beschikking van de eerste voorzitter van het hof van beroep te Brussel van 31 maart 2022, is het adjunct-mandaat van kamervoorzitter van mevr. Gadeyne S., raadsheer in dit hof, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 30 juni 2022.

Bij beschikking van 27 april 2022, met ingang van 1 augustus 2022, mevr. Bourgeois C., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Namen,, wordt aangewezen door de eerste voorzitter van deze rechtbank, tot plaatsvervangend magistraat in deze rechtbank.

Bij koninklijke besluiten van 28 april 2022,

- dat in werking treedt op 31 augustus 2022 `s avonds, is de heer Vander Stichele J., vrederechter van het kanton Wetteren, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- dat in werking treedt op 31 juli 2022 `s avonds, is de heer Vandermotten P., raadsheer in het hof van beroep te Brussel, in ruste gesteld.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

- de machtiging om haar ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van 67 jaar te hebben bereikt, verleend aan mevr. Matagne M-C., afdelingsvoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Namen, wordt hernieuwd voor een termijn van één jaar met ingang van 1 november 2022.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, de heer Bouckaert S., afdelingsvoorzitter in de arbeidsrechtbank te Gent, wordt aangewezen tot het mandaat van voorzitter van deze rechtbank, voor een termijn van vijf jaar.

Overeenkomstig artikel 259quater § 4 van het Gerechtelijk Wetboek, is hij benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Gent en zal deze benoeming pas worden uitgeoefend wanneer de voorwaarden voorzien in artikel 259quater § 4 van het Gerechtelijk Wetboek...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT