Rechterlijke Orde Het arbeidshof te Luik, verenigd in algemene vergadering op 14 oktober 2022, heeft aangewezen in het adjunct-mandaat van kamervoorzitter in dit hof

Rechterlijke Orde

Het arbeidshof te Luik, verenigd in algemene vergadering op 14 oktober 2022, heeft aangewezen in het adjunct-mandaat van kamervoorzitter in dit hof, voor een termijn van drie jaar met ingang van 18 november 2022., mevr. Stangherlin K., raadsheer in dit hof.

Bij koninklijk besluit van 4 september 2022, de aanwijzing van mevr. Claeys R., rechter in de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg te Brussel, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 september 2022.

Bij koninklijke besluiten van 23 oktober 2022,

- dat in werking treedt op 1 september 2022, wordt, op zijn verzoek, aan de heer De Wit A., eervol ontslag verleend uit zijn ambt van rechter in ondernemingszaken in de ondernemingsrechtbank Waals-Brabant.

- is de benoeming van mevr. Decaesstecker L., tot de functie van plaatsvervangend assessor in strafuitvoeringszaken gespecialiseerd in penitentiaire zaken voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Gent, hernieuwd voor een termijn van vier jaar met ingang van 12 februari 2023.

- is de benoeming van mevr. De Roest E., tot de functie van werkend assessor in strafuitvoeringszaken gespecialiseerd in penitentiaire zaken voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Gent, hernieuwd voor een termijn van vier jaar met ingang van 12 februari 2023.

Bij koninklijke besluiten van 30 oktober 2022,

- is de heer Wilsens T., rechter in de politierechtbank Limburg, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zevenenzestig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 juli 2023.

- is de heer Berneman S., raadsheer in het Hof van Cassatie, gemachtigd om zijn ambt te blijven uitoefenen na de leeftijd van zeventig jaar te hebben bereikt, voor een termijn van één jaar met ingang van 1 november 2023.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, de heer Piccu-Van Speybrouck P., substituut-procureur des Konings bij het parket West-Vlaanderen, wordt aangewezen tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket voor een termijn van vijf jaar.

- de aanwijzing van mevr. Bormans H., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg, tot de functie van rechter in de familie- en jeugdrechtbank in deze rechtbank, wordt hernieuwd voor een termijn van vijf jaar met ingang van 1 februari 2023.

- de aanwijzing van mevr. Bex L., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT