Rechterlijke Orde Bij koninklijke besluiten van 28 februari 2023, - is dhr. Claisse S., licentiaat in de rechten, raadsheer in het hof van beroep te Luik

Rechterlijke Orde

Bij koninklijke besluiten van 28 februari 2023,

- is dhr. Claisse S., licentiaat in de rechten, raadsheer in het hof van beroep te Luik, benoemd tot raadsheer in het Hof van Cassatie.

- is mevr. Bellens A., licentiaat in de rechten, rechter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Brussel.

- zijn benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Gent:

• dhr. Van den hove D., licentiaat in de rechten, rechter in de rechtbank van de eerste aanleg te Oost-Vlaanderen;

• mevr. Van Herreweghe S., licentiaat in de rechten, rechter gespecialiseerd in strafzaken in fiscale aangelegenheden in de rechtbank van de eerste aanleg te Oost-Vlaanderen;

- is dhr. Salzburger R., licentiaat in de rechten, rechter in de Franstalige rechtbank van de eerste aanleg te Brussel, benoemd tot raadsheer in het hof van beroep te Luik.

- is mevr. Rogister H., licentiaat in de rechten, rechter in de arbeidsrechtbank Luik, benoemd tot raadsheer in het arbeidshof te Luik.

- is mevr. Willems S., master in de rechten, gerechtelijk attaché bij de hoven en rechtbanken, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen.

- dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging, is mevr. Dembour M.-A., substituut procureur des Konings parket Brussel, aangewezen tot het mandaat van federaal magistraat bij het federaal parket voor een termijn van vijf jaar.

Bij...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT